Zwembad de Waterakkers (Heemskerk) zoekt Zwemonderwijzer

Functie:
Als zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroepactiviteiten, zoals baby- en peuterzwemmen, aquasport, aquasenior enz. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief- en baanzwemmen. Je deelt ons streven naar een optimale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Wij doen alles voor tevreden bezoekers! Tevens sta je voor veiligheid en hygiëne voor al onze bezoekers tijdens je werkzaamheden en verleen je, indien nodig, eerste hulp. Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden behoort ook bij de functie.

  • Je bent in het bezit van een diploma zwemonderwijzer en/of andere relevante opleiding (Alo, CIOS met aantekening zwemmen, MBO sporten bewegen met aantekening zwemmen (een doelgroep-modulecertificaat is een pre).
  • Je hebt een geldig EHBO & BHV diploma, of bent bereid deze te halen.
  • Je bent een flexibele, positieve en gastgerichte gastheer/gastvrouw en straalt dat ook uit.
  • Je bent flexibel met betrekking tot de werktijden (ook in het weekend en avonden).

Wij bieden:
Een leuke, zelfstandige en afwisselende functie in een uitdagende en dynamische werkomgeving in een enthousiast team. Daarnaast bieden wij een salaris conform de CAO Zwembaden (salarisschaal 4, hoogte afhankelijk van opleiding en ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 4 oktober je c.v. en motivatie naar b.staats@sportfondsen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Heemskerk
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad de Waterakkers

Onze multifunctionele zwem- en sportaccommodatie is uniek in de IJmond en bestaat uit een overdekt zwembad met veel faciliteiten zoals een wedstrijdbad, recreatiebad en instructiebad, een (buiten)peuterbad met speelweide, 2 sporthallen en een Sportcafé. Jaarlijks maken ruim 300.000 bezoekers, van jong tot oud, gebruik van alle sport- en ontspanningsmogelijkheden die wij te bieden hebben.

Voor meer informatie waterakkers.sportfondsen.nl.
VConsyst