Zwembad de Waterakkers (Heemskerk) zoekt Toezichthouder / Lifeguard

Je houdt toezicht tijdens zwemactiviteiten en zorgt voor een veilige en schone accommodatie. Met jouw diploma Lifeguard kan je zelfstandig toezicht houden. Met jouw inzet en met die van je collega’s is ons zwembad een fijne omgeving om te recreëren, zwemmen en te werken. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service.

Uiteraard kun je goed zwemmen en beschik je over een EHBO- & BHV-diploma. Nog geen diploma? Dan bieden we daar mogelijkheden voor.

Jij zorgt ervoor dat onze bezoekers een topdag gehad hebben. Dit doe je door actief toezicht te houden en door bij te springen daar waar het nodig is. Je houdt van diversiteit in je werkzaamheden.

Wie bieden een dynamische werkomgeving: geen enkele dag is hetzelfde! Samen met je collega’s van zwemonderwijzers, toezichthouders en oproepkrachten zorg jij voor het plezier van van jong en oud in ons zwembad. We zorgen dat ze fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug.
Daarnaast bieden wij een salaris conform CAO Zwembaden (salarisschaal 3, hoogte afhankelijk van ervaring en opleiding) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Eventuele vervolgopleidingen tot zweminstructeur zijn mogelijk.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 augustus je c.v. en motivatie naar b.staats@sportfondsen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Heemskerk
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad de Waterakkers

Zwembad de Waterakkkers is het recreatieve zwembad van de IJmond. Elke dag kunnen bezoekers bij ons vrijzwemmen. Daarnaast bieden wij ook zwemlessen en diverse doelgroepactiviteiten aan. Bij ons is geen enkele dag hetzelfde wat het werk zeer afwisselend en uitdagend maakt.

Voor meer informatie www.waterakkers.sportfondsen.nl.
VConsyst