Zwembad de Waterakkers (Heemskerk) zoekt Senior Zwemonderwijzer

Functie:
Als senior zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep activiteiten, zoals baby- en peuterzwemmen, aquasport, aquasenior enz. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief- en baanzwemmen. Je deelt ons streven naar een optimale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Wij doen alles voor tevreden bezoekers! Tevens sta je voor veiligheid en hygiëne voor al onze bezoekers tijdens je werkzaamheden en verleen je, indien nodig, eerste hulp. Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden behoort ook bij de functie.

Functie eisen:

  • Je bent in het bezit van een diploma zwemonderwijzer en/of andere relevante opleiding (Alo, CIOS met aantekening zwemmen, MBO sporten bewegen met aantekening zwemmen (een doelgroep-modulecertificaat is een pre).
  • Je hebt een geldig EHBO & BHV diploma, of bent bereid deze te halen.
  • Je bent een flexibele, positieve en gastgerichte gastheer/gastvrouw en straalt dat ook uit.
  • Je bent flexibel met betrekking tot de werktijden (ook in het weekend en avonden).

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 20 december je c.v. en motivatie naar b.staats@sportfondsen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Heemskerk
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad de Waterakkers

Onze multifunctionele zwem- en sportaccommodatie is uniek in de IJmond en bestaat uit een overdekt zwembad met veel faciliteiten zoals een wedstrijdbad, recreatiebad en instructiebad, een (buiten)peuterbad met speelweide, 2 sporthallen en een Sportcafé. Jaarlijks maken ruim 300.000 bezoekers, van jong tot oud, gebruik van alle sport- en ontspanningsmogelijkheden die wij te bieden hebben.

Voor meer informatie www.waterakkers.sportfondsen.nl.
VConsyst