Zwembad de Waterakkers (Heemskerk) zoekt Allround medewerker

Als Allround medewerker biedt je administratieve, vakinhoudelijke en commerciële ondersteuning aan de organisatie. Je bent ondermeer (mede) verantwoordelijk voor de verhuur van onze sporthallen, communicatie en PR, HR en roostering/planning, klachtenafhandeling en andere administratieve werkzaamheden.

Functie eisen:

  • Je hebt minimaal een opleiding op MBO 4-niveau, aangevuld met een administratieve opleiding, kennis van softwarepakketten.
  • Je bent accuraat en in staat om zelfstandig te werken.
  • Je bent enthousiast, klantvriendelijk en hebt een kwaliteitsgerichte instelling.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden:
Een leuke, zelfstandige en zeer afwisselende baan in een uitdagende, dynamische en sportieve werkomgeving met veel ruimte voor inbreng van ideeën. Daarnaast bieden wij een salaris conform de CAO Zwembaden (salarisschaal 6 (maximaal € 2.770,-), hoogte afhankelijk van opleiding en ervaring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 mei je c.v. en motivatie naar r.dekoning@sportfondsen.nl

Locatie: Heemskerk
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad de Waterakkers

Onze multifunctionele zwem- en sportaccommodatie is uniek in de IJmond en bestaat uit een overdekt zwembad met veel faciliteiten zoals een wedstrijdbad, recreatiebad en instructiebad, een (buiten)peuterbad met speelweide, 2 sporthallen en een Sportcafé. Jaarlijks maken ruim 300.000 bezoekers, van jong tot oud, gebruik van alle sport- en ontspanningsmogelijkheden die wij te bieden hebben.

Voor meer informatie www.waterakkers.sportfondsen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
ZwembadBranche Congres