Zwembad de Viergang (Pijnacker) zoekt Toezichthouder

Als toezichthouder voer je werkzaamheden in en rondom het zwembad uit. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je houdt toezicht op het gebruik van het zwembad, garderobe en kleedruimten door de bezoekers. Dankzij jou voldoet het zwembad aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Je hebt een open en enthousiaste houding en treedt actief op als gastheer/gastvrouw.

Functie-eisen:
Om voor de functie van toezichthouder in aanmerking te komen is het belangrijk dat je een enthousiast persoon bent en beschikt over goede zwem,- en communicatieve vaardigheden. Je bent in het bezit van het diploma zwemmend redden of iets vergelijkbaars en EHBO diploma is een pré. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Het is voor jou geen probleem om in de weekenden en avonduren te werken. Daarnaast durf je verantwoordelijkheid te nemen en houd je je aan gemaakte afspraken. Je bent gastvrij, vriendelijk en klantgericht.

Ons aanbod:
Zwembad de Viergang is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is en waarbij we je op dit moment al 2 vaste zondagen in de 6 weken kunnen aanbieden en 1 vaste avond. Daarnaast bieden wij je een salaris conform de cao Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Geïnteresseerd:
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van hoe jij hebt leren zwemmen tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 15 december je c.v. en motivatie naar j.vankooij@sportfondsen.nl
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck en een zwemtest maken deel uit van onze selectieprocedure.
Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Locatie: Pijnacker
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Oproepbasis
Uren: 0-8 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad de Viergang

Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad. Neem een duik in het wedstrijdbad, een ritje van de glijbaan of met z’n allen door de draaikolk, even naar buiten zwemmen en daarna heerlijk bubbelen in het bubbelbad. Alle baden zijn tijdens het recreatief zwemmen beschikbaar en er zijn extra speelelementen in het diepe bad. Het buitenterrein is in de zomermaanden geopend en beschikt over een ligweide, wipkippen, een tafeltennistafel en stoelen om heerlijk in de zon te genieten.

Voor meer informatie www.zwembaddeviergang.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Hellebrekers