Zwembad de Veldkamp (Wezep) zoekt Senior Zwemonderwijzer

Als Senior Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep activiteiten. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je hebt dagelijks contact met de (ouders van) bezoekers en zorgt voor sportieve ontspanning. Daarnaast geef je uitvoering aan commerciële (zwem)activiteiten, houd je toezicht en zorg je voor een schone werkomgeving. Je gaat oplossingsgericht te werk en je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe producten en diensten.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting allround zwemonderwijzer: eenheden 1, 2 en 3. Daarnaast beschik je over een EHBO- en reanimatiediploma en heb je ervaring als zwemonderwijzer. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar!
Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je sterk in het leggen en onderhouden van contacten. Het is voor jou geen probleem om in de weekenden en avonduren te werken. Daarnaast ben je flexibel en ben je in staat om het programma aan te passen aan de activiteit en doelgroep.

Ons aanbod
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden schaal 5 en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Geïnteresseerd?
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van hoe jij hebt leren zwemmen tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is. Stuur vóór 30 april 2018 je motivatiebrief en CV naar w.verwoerd@sportfondsen.nl o.v.v. “Senior Zwemonderwijzer”.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck en een zwemtest maken deel uit van onze selectieprocedure. Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Zwembad de Veldkamp

Sportfondsen Oldebroek (zwembad de Veldkamp) is een onderdeel van De Sportfondsen Groep. Sportfondsen Groep is een private onderneming met een groepsomzet van circa € 120 miljoen. Met meer dan 3.000 medewerkers exploiteert Sportfondsen, via een 100-tal ondernemingen, meer dan 550 voorzieningen zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra.
Voor meer informatie www.zwembaddeveldkamp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Hellebrekers