Zwembad de Stok (Roosendaal) zoekt Toezichthouder

Op zoek naar een leuke (bij)baan deze zomer? Ben jij sportief, verantwoordelijk en heb je daarnaast een grote en flexibele beschikbaarheid tussen 1 mei en 1 oktober? Dan is Zwembad de Stok in Roosendaal op zoek naar jou!

Functie

  • Als Junior Toezichthouder voer je werkzaamheden in en rondom het zwembad uit. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers!
  • Aan de hand van een toezichtplan zorg jij er samen met je collega’s voor dat alle bezoekers zich aan de regels houden, dat er geen ongevallen gebeuren en indien nodig voer je levensreddende handelingen uit.
  • Dankzij jou voldoet het zwembad aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Je hebt een open en enthousiaste houding. Kortom; een verantwoordelijke functie in een sportieve en gezellige omgeving!
  • Voordat je begint zal je een cursus lifeguard volgen om je klaar te stomen voor de werkzaamheden.

Jouw profiel
Om voor de functie van Junior Toezichthouder en de cursus in aanmerking te komen is het belangrijk dat je een enthousiast persoon bent en beschikt over goede zwem,- en communicatieve vaardigheden. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Het is voor jou geen probleem om in de weekenden en avonduren te werken. Daarnaast durf je verantwoordelijkheid te nemen en houd je je aan gemaakte afspraken. Je bent gastvrij, vriendelijk en klantgericht.

Ons aanbod?

  • Een baan voor minimaal 10 uur in de week (oproepbasis). In weken waarin de zon zich veel laat zien kan dit (in overleg) oplopen naar 38 uur ?
  • Een cursus tot lifeguard incl. EHBO, inclusief certificaat
  • Lekker bijverdienen in de lente-/zomermaanden
  • Een baan waarin je veel buiten bent, met je bol in het zonnetje ?
  • Een baan in een recreatieve omgeving met een zeer enthousiast team

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 april je c.v. en motivatie naar a.vanbemmel@sportfondsen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Roosendaal
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad de Stok

Het leukste zwembad in de regio opent vanaf Koningsdag weer haar buitenzwembaden! Vanaf dan zoeken wij collega’s voor het toezichthouden in het wedstrijdzwembad, doelgroepenbad, recreatiebad binnen en voor het gehele buitenterrein.

Voor meer informatie www.destok.nl.
“VConsyst”