Zwembad de Mors zoekt toezichthouders

De Stichting Beheer Registergoederen Stad Delden (SBR) zoekt een enthousiaste collega voor Zwembad de Mors, die flexibel inzetbaar is voor (een deel) deze functie en beschikt over een klantvriendelijke en stressbestendige aard. Eventueel is een combinatie met de andere vacatures mogelijk. Voor toezichthouders geldt als primaire taak het bewaken van de veiligheid van de badgasten. Daarnaast draag je bij aan een prettige zwembeleving en ondersteun je – waar nodig/mogelijk – de zwemonderwijzers en receptiemedewerkers in hun werkzaamheden.

De SBR biedt van eind april tot medio september een (sociaal) veilige en prettige werksfeer binnen een gezellig team. Voor persoonlijke groei en initiatief is voldoende ruimte.
Aan de genoemde omvang van het dienstverband zijn geen rechten te ontlenen, het betreft immer een gemiddelde waarmee de pieken en een dalen binnen een seizoen (i.v.m. weer en vakanties) kunnen worden opgevangen. Contracten worden aangegaan op uitzendbasis en opgesteld cf. de ‘Cao Zwembaden’.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 16 maart naar:
Stichting Beheer Registergoederen Stad Delden – Zwembad de Mors
T.a.v. Gerard Buist
E-mail: zwemzaken@sbrdelden.nl

Zwembad de Mors

In de Hof van Twente ligt aan de zuidoostkant van de kern Delden een ruim opgezet complex dat uitstekend gelegenheid biedt voor een hele dag nat recreëren: Zwembad de Mors. Ingebed in een groene setting ligt een viertal bassins, variërend van een peuterbad van 50 m2, tot een diep bassin met 50 lengtemeters en acht banen. Dat laatste bad biedt met zijn omvang en temperatuur (23 °C) de ideale omstandigheden voor het zwemmen van uw (trainings)baantjes. De ondiepe baden hebben een meer recreatieve functie en zijn daarom twee graden warmer en voorzien van een aantal spuitobjecten en glijbanen.
Voor meer informatie www.zwembad-demors.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Variodeck