Zwembad De Meerkamp zoekt Medewerker Technische Dienst

Ben jij dienstverlenend en steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan is deze functie voor jou! Samen met je collega’s zorg je voor een veilige accommodatie en een plezierige werksfeer, zodat onze bezoekers, groot en klein, kunnen leren zwemmen, vitaler worden en recreëren.

Wat zijn je werkzaamheden?

Samen met twee collega’s maak je deel uit van de technische dienst binnen onze accommodatie zwembad De Meerkamp. Je voert controles en registraties uit, je zorgt ervoor dat de reguliere onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, storingen effectief worden opgelost en daar waar mogelijk worden voorkomen. Tevens ben je een aanspreekpunt voor andere bedrijven die in opdracht van de gemeente onderhoud uitvoeren. Met je collega’s streef je naar een technische bedrijfsvoering die zo veilig, betrouwbaar en duurzaam mogelijk is. Alles om onze bezoekers een veilige en plezierige bezoek aan De Meerkamp te kunnen bieden! De technische dienst is onderdeel van de afdeling Sportfacility, je rapporteert aan de Manager Sportfacility.

Wat zoeken wij?

Je hebt VMBO werk- en denkniveau richting elektrotechniek of installatietechniek met aanvullende cursussen zoals VCA. Je hebt kennis van de wet en regelgeving en de interesse om je verder te verdiepen in de techniek achter de zwembaden. Je bent pro actief, levert kwaliteit en je kunt makkelijk schakelen tussen de werkzaamheden door. Daarnaast stel je je betrokken op, is collegialiteit voor jou belangrijk en heb je een goede dosis humor.

Wat bieden wij?

Met deze leuke en afwisselende functie, maak je deel uit van ons enthousiaste en gedreven team wat opereert in een informele en prettige werkomgeving.
Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de Cao Zwembaden en is de functie ingedeeld in schaal 5, met een salaris (afhankelijk van ervaring) tussen de € 2.409,31 en € 2.934,71 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Je ontvangt 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding en we bieden je 27 vakantiedagen op jaarbasis. Tot slot hebben we een goede pensioenregeling en kan je op vrijwillige basis gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Amstelveen
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salaris: € 2.500 – € 3.500

AmstelveenSport – Zwembad De Meerkamp

Samen stimuleren we alle inwoners van Amstelveen om lekker te sporten en bewegen. We werken we in de wijken. We vormen een netwerk met onderwijs, sportverenigingen en organisaties als het gaat om welzijn en gezondheid. En dan ons zwembad de Meerkamp in Amstelveen. Met de vier binnenbaden bieden we jaarlijks zo’n 400.000 bezoekers een breed scala aan begeleide aqua-activiteiten. Zoals verschillende zwemlessen, banenzwemmen, familiezwemmen en allerlei spelprogramma’s in de schoolvakanties. In de zomer is ons buiten terrein open, met de twee buitenbaden en de grote speelweide. Dan wordt er volop gespeeld gesport en ontspannen in de buitenlucht. Wij zijn trots dat we dat allemaal mogen regelen voor de Amstelveners. Om nog meer bezoekers te kunnen ontvangen, gaat De Meerkamp uitbreiden en wordt er een nieuw bad aangebouwd.

Voor meer informatie: www.amstelveensport.nl


advertentie