Zwembad de Meerkamp (Amstelveen) zoekt Zweminstructeur

Als Zweminstructeur ben je verantwoordelijk voor de verzorging van zwemlessen aan kinderen en/of volwassenen en communiceer je met de ouders en andere betrokkenen. De zwemlessen worden volgens de nieuwste methodes en richtlijnen van de NPZ/NRZ gegeven. Vanuit je ervaring en je praktijkinzicht lever je input ter verbetering van het lesniveau van de verschillende doelgroepen. Tijdens de zwemlessen en andere activiteiten borg je de veiligheid en gezondheid van de deelnemers, indien nodig voer je EHBO
handelingen uit. De zwemomgeving schoon en uitnodigend houden tijdens de dienst en het houden van toezicht tijdens recreatieve openstelling behoren uiteraard ook tot je werkzaamheden. Binnen onze accommodatie verzorgen we naast de zwemlessen diverse sportlessen voor verschillende doelgroepen. Indien je hier nog geen of weinig ervaring in hebt, bieden we de mogelijkheid om je hier in te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 januari je c.v. en motivatie naar pz@amstelveensport.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Amstelveen
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

AmstelveenSport – zwembad De Meerkamp

De Meerkamp: een vriendelijk, veelzijdig zwem- en recreatiebad. Ons complex bestaat uit vier binnenbaden met veel recreatieve voorzieningen en twee buitenbaden met een speelweide. Wij zijn vrijwel elke dag van het jaar de hele dag geopend.

Voor meer informatie www.meerkamp.nl.

AngelEye Drenkelingendetectiesysteem