Zwembad De Meerkamp (Amstelveen) zoekt Teamleider

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde teamleider die goed kan samenwerken en besluitvaardig is. Je hebt ervaring in het geven van leiding aan een team van medewerkers en weet hen te motiveren en stimuleren om doelen te bereiken. Je zorgt met het team voor een plezierige werksfeer, die er toe leidt dat de bezoekers, groot en klein, zich welkom voelen. Je hebt gedegen kennis van de zwembranche en kunt op basis daarvan een netwerk opbouwen en samenwerken met externe partijen, zowel op onderwijs- als verenigingsniveau.

Werkzaamheden
Als teamleider ben je een coach voor de zweminstructeurs en zwembadmedewerkers, zodat zij steeds weer het maximale uit zichzelf kunnen halen en zich optimaal kunnen blijven ontwikkelen in een vertrouwde veilige omgeving. Je plant en ontwikkelt activiteitenprogramma’s en levert een bijdrage aan beleid voor recreatieve- en zwem- bewegingsactiviteiten. Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van controles met betrekking tot kwaliteit, voortgang en bezettingsgraad van de lesgroepen. Je bent proactief en denkt op een innovatieve wijze na over zwemmen en bewegen in een zwembad en denk je mee over eventuele marketingacties. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten binnen het zwembad.

Wat zoeken wij?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en in het bezit van opleiding zwem ABC en aquasporten. Je bent een coachende leidinggevende die medewerkers de ruimte geeft zich te ontwikkelen en stimuleert dat. Je weet van aanpakken en hebt een hands-on mentaliteit, bent enthousiast en weet dat over te brengen. Je bent innovatief, initiatiefrijk en beschikt over een goed organisatorisch vermogen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling) en bent flexibel ingesteld, geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan in een sportief en gezellig team. Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de cao zwembaden en is de functie ingedeeld in schaal 7.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief én CV op naar de afdeling personeelszaken, onder vermelding van Teamleider Zwembad De Meerkamp t.a.v. Joyce Overbeek; pz@sportbedrijfamstelveen.nl
Je kunt reageren tot 20 april 2018.

De beoogde datum van de start van het dienstverband is 1 juni 2018.
Overlegging van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste om aangenomen te kunnen worden.
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld.

Stichting Sportbedrijf Amstelveen – Zwembad De Meerkamp

De Meerkamp in Amstelveen heeft voor elke doelgroep iets te bieden. De Meerkamp heeft een golfslagbad, wedstrijdbad, instructiebad, doelgroepenbad en twee buitenbaden. Er worden diverse aquasporten gegeven voor iedere leeftijd en op ieders niveau. Natuurlijk zijn er zwemlessen voor kinderen en volwassenen en baby- en peuterlessen.
Voor meer informatie www.meerkamp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.RBI Corrosion