Zwembad De Heerenduinen (IJmuiden) zoekt Teamleider Bedrijfsbureau

Je bent verantwoordelijk voor het functioneren en de resultaten van de receptie en de administratieve organisatie van zwembad De Heerenduinen, met inachtneming van de wettelijke voorschriften en door de gemeente Velsen voorgeschreven (beleids)regels en richtlijnen.
De inhoud van deze nieuwe functie is nog niet door- en uit ontwikkeld. Daar kun jij zelf de nodige inhoud aan geven met als doel de kwaliteit van de uiteenlopende financieel-administratieve processen op een hoger plan te krijgen.

Als meewerkend teamleider zorg je voor de nodige aansturing van een team van vijf tot zes medewerkers, je hebt daarbij een begeleidende en coachende rol. Je bent rechtstreeks verantwoording verschuldigd aan de bedrijfsleider zwembad en maakt onderdeel uit van het Management Team Zwembad bestaande uit de bedrijfsleider en de teamleiders. Bij afwezigheid van de teamleider(s) Zwemzaken vervang je hen (horizontale vervanging) op alle onderdelen die voor de voortgang van de bedrijfsvoering van het zwembad noodzakelijk zijn. Ook de bedrijfsleider vervang je bij afwezigheid en neem je inhoudelijk en functioneel de zaken over die door moeten gaan.

De processen en werkzaamheden van het bedrijfsbureau sluiten aan bij de dynamische bedrijfsvoering en openstelling (ongeveer 90 uur per week) van het zwembad als geheel. Je stemt alle relevante onderwerpen af met de coördinator van het centrale bedrijfsbureau van de afdeling Sportzaken.

Jouw werk

  • Je geeft leiding aan het team van receptiemedewerkers en zorgt op basis van een tweezijdige verantwoordelijkheid voor hun (door) ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.
  • Je bent verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening wat betreft de receptie en administratie, zowel richting de gasten/klanten als aan de interne organisatie.
  • Je zorgt voor een accurate (financiële) administratie en stelt managementrapportages zoals de financiële- en kengetallen rapportage o.b.v. een PDCA cyclus op. Op basis van alle gegevens geef je input voor de evaluatie en bijstelling van beleid en uitvoering door het managementteam.
  • Je zorgt voor de tijdige en correcte uitvoering van de debiteuren- en crediteuren administratie, inclusief contractbeheer (o.a. service- en onderhoudscontracten).
  • Je bent verantwoordelijk voor de verhuur c.q. in gebruik geven van het zwemwater aan verschillende klant- en doelgroepen (verhuuradministratie).
  • Je bent verantwoordelijk voor het actueel (laten) houden van het digitale archief en beheert in functioneel opzicht de verschillende applicaties van het zwembad.
  • Je bereidt de benodigde gegevens voor de jaarlijkse planning en control-cyclus voor, evenals de interne en externe accountantscontroles en de daarbij behorende AO/IC en levert deze aan.
  • Je stemt de uitvoering van de voor het zwembad specifieke marketing- en communicatie activiteiten af met het centrale bedrijfsbureau van Sportzaken, die verantwoordelijk is voor de inhoud, kwaliteit, uitvoering en voortgang van deze activiteiten. De zwembadorganisatie levert op onderdelen praktische ondersteuning (bijvoorbeeld: aanleveren van informatie over activiteiten en evenementen, de openstellingstijden, de tarieven en de publicatie op websites, enz.).
  • Je bent verantwoordelijk voor alle operationele P&O taken binnen de zwembadorganisatie, inclusief het opstellen van een optimale personeelsplanning i.c. dienstrooster en de aanlevering van salarisgegevens.
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning en het voeren van resultaat- en ontwikkelgesprekken binnen je team.

Kennis en Ervaring
Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Bedrijfseconomie/accountancy. Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Kennis en ervaring met online boekhoudpakketten bijvoorbeeld Exact, Twinfield, Accountview, Scansys etc. Kennis van gemeentelijke processen, ict-applicaties, boekhouding en systemen is een pré.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.805,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 9). Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris. We bieden je een prettige werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werktijden worden op basis van de CAR VAR , verspreid over de openingstijden van het zwembad en in onderling overleg met de bedrijfsleider bepaald. Het gaat om een aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie om daarna over te gaan tot een vaste aanstelling. Mogelijkheden voor opleidingen en verdere ontwikkeling zijn aanwezig.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 17 maart je c.v. en motivatie naar hr@velsen.nl

Meer informatie?
Informatie over deze functie is te verkrijgen bij Minne Dolstra, Teamleider zwembad, telefoon 0255- 531888/06-49653729.
Een kort, door de afdeling HR afgenomen assessment via de computer, maakt deel uit van de procedure.

Locatie: IJmuiden
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 3.500,00 – € 5.000,00

Zwembad De Heerenduinen

Zwembad De Heerenduinen is een combibad (binnen/buiten) met jaarlijks meer dan 250.000 bezoekers. Er werken circa 35 medewerkers, verdeeld over 22,5 fte. Het zwembad, onderdeel van de afdeling Sportzaken

Voor meer informatie www.zwembadvelsen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variopool