Zwembad de Goudvijver (Serooskerke) zoekt Zweminstructeur / toezichthouder

De gemeente Veere werkt met ambitieuze en gedreven medewerkers aan de realisatie van de doelstellingen die de organisatie nastreeft. Wil jij ook je bijdrage leveren? Binnen de afdeling Openbare Ruimte ontstaat bij zwembad de Goudvijver ruimte voor een nieuwe, enthousiaste collega. Wij nodigen jou van harte uit om ons team te komen versterken.

Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit het geven van zwemles (dagen in overleg), het houden van toezicht op de badgasten, ontvangst bij de kassa, het schoonhouden van de gebouwen en andere voorkomende werkzaamheden. Veiligheid speelt hierin een belangrijke rol. De zwemlessen worden in het voor- en naseizoen gegeven tussen 16.45 uur en 18.45 uur en tijdens de zomervakantie tussen 8.45 uur en 10.45 uur. Vanwege coronamaatregelen kunnen deze tijden iets afwijken.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 12 april je c.v. en motivatie naar zwembad@veere.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Serooskerke (Walcheren)
Provincie: Zeeland
Dienstverband: Parttime
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad de Goudvijver

Zwembad de Goudvijver is een kleinschalig buitenbad middenin Serooskerke. Wij geven diverse zwemlessen, aqua-joggen en natuurlijk is het bad ook voor recreatief zwemmen geopend. We zijn 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Het seizoen loopt dit jaar van 28 april tot en met 18 september.

Voor meer informatie www.veere.nl/zwembad.

Splash Software