Zwembad de Goudvijver (Serooskerke) zoekt allround zwembadmedewerker

Jouw takenpakket bestaat uit het geven van zwemles (uren in overleg), het houden van toezicht op de badgasten, ontvangst bij de kassa, het schoonhouden van de ge-bouwen en andere voorkomende werkzaamheden. Veiligheid speelt hierin een belangrijke rol.
De zwemlessen worden in het voor- en naseizoen gegeven tussen 16.45 uur en 18.45 uur en tijdens de zomervakantie tussen 8.45 uur en 10.45 uur.

Wat vragen wij?
Je bent beschikbaar tijdens de schoolvakanties en in het voor- en naseizoen van maandag tot en met vrijdag van 16.45 uur tot 18.45 uur en eventueel meer uren in overleg. Je bent klantgericht, sportief en je weet van aanpakken. Je beschikt over een alerte en actieve werkhouding en je bent in staat om goed samen te werken. Je bent in het bezit van een EHBO-diploma en bereid om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Lijkt het je leuk om in dit dynamische zwembad onderdeel uit te maken van ons gezellige team? Ben jij enthousiast, flexibel, en ga je graag met mensen om? Heb je daarnaast oog voor veiligheid, hygiëne en kun je bezoekers correct te woord staan? Dan willen we je graag uitnodigen te solliciteren!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 maart je c.v. en motivatie naar personeelsadministratie@veere.nl

Locatie: Serooskerke, Walcheren
Provincie: Zeeland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Gemeente Veere

De Gemeente Veere professionaliseert haar organisatie. Bij de afdeling Openbare Ruimte werken we hieraan met een gedreven en ambitieus team. Zwembad de Goudvijver is een kleinschalig buitenbad middenin Serooskerke. Wij geven diverse zwemlessen, aqua-joggen en natuurlijk is het bad ook voor recreatief zwemmen geopend. We zijn 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Het seizoen loopt dit jaar van 29 april tot en met 14 september.

Voor meer informatie www.veere.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
“VConsyst”