Zwembad de Biezem (Laren) zoekt Zweminstructeur

Als Zweminstructeur / Toezichthouder ben je èèn van de gezichten van zwembad de Biezem, ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig geven van zwemlessen volgens het Zwem-ABC èn het toezicht houden tijdens de recreatieve zwemuren. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en je bent representatief, gemotiveerd en klantvriendelijk ingesteld.
Onze bezoekers zich op een veilige manier welkom laten voelen is jouw drijfveer; iedereen met een glimlach de deur uit na een fijn bezoek aan ons zwembad!

Wie zoeken wij?
Je bent in het bezit van een diploma Zwemonderwijzer, ALO, MBO-sb (CIOS) met specialisatie zwemmen òf je bent bezig met èèn van deze opleidingen. Tevens heb je een geldig EHBO diploma inclusief reanimatie, of je bent bereid deze snel te behalen. Je bent communicatief sterk, je weet je staande te houden in eventuele conflictsituaties en deze constructief op te lossen. Werken op onregelmatige tijden doordeweeks, in de avonden en de weekenden is voor jou goed in te passen. Daarnaast stel je je betrokken op, is collegialiteit voor jou belangrijk en heb je een gezonde dosis humor.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 27 juni je c.v. en motivatie naar rick@debiezem.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Laren
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportcentrum de Biezem

Sportcentrum de Biezem te Laren is in 2015 geheel gerenoveerd en is een fraai en uiterst modern sportcentrum met zwembaden, een sporthal, een bar en een gymzaal. De Biezem beschikt over een 25 meter instructiebad met beweegbare bodem. Daarnaast vind je een modern recreatiebad voorzien van speelelementen zoals een glijbaan, stroomversnelling, een jacuzzi XL en een speelse baby- en peuterhoek voor de allerkleinsten.

Voor meer informatie www.debiezem.nl.

Hellebrekers