Zwembad Brilmansdennen (Losser) zoekt zweminstructeur

Een zweminstructeur bij zwembad Brilmansdennen staat garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en diverse doelgroepactiviteiten. Je houdt toezicht op de veiligheid van de bezoekers en vindt een schone, nette en gastvrije werkomgeving een echte must! Je bent energiek en vindt het een uitdaging om nieuwe producten te ontwikkelen om nieuwe en bestaande klanten aan ons te binden.

Wij zijn op zoek naar een (beginnend)zweminstructeur voor ongeveer 10 vaste uren, aangevuld met oproepuren. Onze verwachting is dat dit aantal uren de komende tijd zal kunnen toenemen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 14 mei je c.v. en motivatie naar d.verschoor@losser.nl

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Danny Verschoor, via telefoonnummer 053-5381800

Locatie: Losser
Provincie: Overijssel
Dienstverband: Oproepbasis
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad Brilmansdennen

Zwembad Brilmansdennen is gunstig gelegen aan de rand van het dorp Losser in het mooie Twente. We beschikken over vier baden waaronder een peuterbad, een kleuterbad, een recreatiebad met heerlijk warm water van liefst 32 graden met beweegbare bodem en een wedstrijdbad van 25 meter en 28 graden, tevens met gedeeltelijk beweegbare bodem. Voor extra waterpret zorgen een superglijbaan (the Black hole), diverse kinderspeeltoestellen en een Turks stoombad waar u gratis gebruik van kunt maken. Voor een drankje of snack kun terecht in het zwemcafé dat over een ‘natte’ en ‘droge’ bar beschikt. Natuurlijk bieden wij zwemlessen aan voor jong en oud en met tal van aquasportief-lessen zorgen wij ervoor dat onze bezoekers fit en vitaal kunnen blijven.

Voor meer informatie www.losser.nl/brilmansdennen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.