Zwembad Bosbad (Emmeloord) zoekt zweminstructeur

Als gelicentieerd aanbieder van het Zwem ABC staat het Bosbad voor plezierig en kwalitatief hoogstaand zwemonderwijs. Onze zwemonderwijzers zijn hierin de ‘key factor’ die dit mogelijk maken. Als zwemonderwijzer in het Bosbad:

  • Draag je zorg voor geweldige zwemlessen
  • Krijg je mensen in beweging tijdens onze Aquasportactiviteiten
  • Geef je les aan de hand van het lesplan en met inbreng van je eigen deskundigheid
  • Volg je de ontwikkelingen in je vakgebied actief en neem je deel aan her- en bijscholingen
  • Houdt je de voortgang van leerlingen bij en informeert ouders hierover

Voor de functie geldt dat het in eerste instantie gaat om een tijdelijk contract wat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Beloning en overige voorwaarden conform CAO Zwembaden/zwemscholen

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 maart je c.v. en motivatie naar syp.warners@bosbad.nl

Locatie: Emmeloord
Provincie: Flevoland
Dienstverband: Vast
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Bosbad

Zwemplezier, dat is waar het in zwembad Bosbad in Emmeloord (Flevoland) om draait. Wekelijks komen jong en oud naar het zwembad voor zwemles, aquasporten, baby- en kleuterzwemmen, therapiezwemmen, kinderfeestjes en vrij zwemmen. Bosbad B.V. is exploitant van zwembad Bosbad. Het Bosbad heeft zowel binnen- als buitenbaden en een ruim voorzieningenniveau. Binnen heeft het Bosbad een 25 meter-wedstrijdbassin voorzien van beweegbare bodem, een één – en een drie-meterspringplank, twee doelgroepenbaden, een van alle gemakken voorzien therapie- / warmwaterbad en zonnebanken. Buiten is een prachtig buitenbassin met een oppervlakte van maar liefst 1288 m2, twee (familie)glijbanen, een zonneweide en twee peuterbaden. In de zomer zijn zowel binnen als buiten de zwembaden geopend. Het Bosbad is een van de grootste recreatieve- en sportvoorzieningen in regio Flevoland. Jaarlijks komen 150.000 bezoekers naar het zwembad.

Voor meer informatie www.bosbad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Beroepsopleiding Medewerker Technische Dienst