Zwembad Aquamar (Katwijk) zoekt Senior zwemonderwijzer

Als zwemonderwijzer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen in zwembad Aquamar. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen. Je denkt mee over afwisseling in het lesprogramma, zodat we nog meer bezoekers plezier bezorgen én een zinvolle zwemles geven. Waar nodig kan je invallen als instructeur van bepaalde sportieve en/of therapeutische groepslessen. Daarnaast houd je toezicht op de veiligheid van de bezoekers, verricht je waar nodig EHBO-taken en draag je zorg voor de hygiëne binnen de accommodatie. Het dienstverband is voor 10 tot 30 uur per week. Salariëring is conform de cao Zwembaden.

Je hebt een vriendelijke en gastvrije uitstraling en gaat enthousiast te werk. Kinderen voelen zich bij jou op hun gemak en jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat ze goed begrijpen wat jij bedoelt. Je denkt in oplossingen, neemt initiatief en kan je goed presteren onder druk. Samenwerken met je collega’s vind je fijn, maar je staat ook in je eentje sterk in je schoenen. Je steekt graag energie in je lessen en je krijgt er zelf energie van. Wat betreft werktijden ben je flexibel en vind je het geen probleem om in de avonduren en in het weekend te werken. Je beschikt over het diploma Zwemonderwijzer en hebt ervaring als zwemonderwijzer en sportinstructeur.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 december je c.v. en motivatie naar r.jagtman@sbkatwijk.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Katwijk
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

Zwembad Aquamar

Zwembad Aquamar is hèt adres voor zwemles, zwemsport en ontspanning en is sinds jaar en dag een begrip in Katwijk. Het zwembad beschikt over drie baden en een buitenterrein met diverse faciliteiten voor ontspanning, sport en recreatie In het zwembad werk je samen met een divers en gezellig team en is geen enkele dag hetzelfde. Kortom: een unieke baan in een dynamische werkomgeving!

Voor meer informatie www.zwembadaquamar.nl.

Sera Dataduiker