Zwembad Akwamarijn (Zaltbommel) zoekt zwemonderwijzer(es)

Sportfondsen Zaltbommel exploiteert in de gemeente Zaltbommel een tiental accommodaties waaronder een zwembad, sporthallen en diverse gymzalen. Voor Zwembad Akwamarijn zijn wij met ingang van september 2018 opzoek naar een zwemonderwijzer voor 15 uur per week

Functie
Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je hebt dagelijks contact met de (ouders van) bezoekers en zorgt voor sportieve ontspanning. Daarnaast geef je uitvoering aan commerciële (zwem)activiteiten, houd je toezicht en zorg je voor een schone werkomgeving. Je gaat oplossingsgericht te werk en je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe producten en diensten.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting allround zwemonderwijzer: eenheden 1, 2 en 3. Daarnaast beschik je over een EHBO- en reanimatiediploma of ben je bereidt deze te behalen. Ervaring als zwemonderwijzer is een pré. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je sterk in het leggen en onderhouden van contacten. Het is voor jou geen probleem om in de weekenden en avonduren te werken. Daarnaast ben je flexibel en ben je in staat om het programma aan te passen aan de activiteit en doelgroep.

Ons aanbod
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Recreatie schaal 4 en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 14 juli naar:
Sportfondsen Zaltbommel
T.a.v. Kiki Verhaegen
E-mail: zwemzaken.akwamarijn@sportfondsen.nl

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck en een zwem test maken deel uit van onze selectieprocedure.

Sportfondsen Zaltbommel

Sportfondsen Zaltbommel exploiteert in de gemeente Zaltbommel een tiental accommodaties waaronder een zwembad, sporthallen en diverse gymzalen.
Voor meer informatie www.akwamarijn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.