27 maart ZwembadBranche Congres

Zwembad Aarweide zoekt manager

In verband met pensionering van onze manager zoeken wij een opvolger, bij geschiktheid bij voorkeur voor meerdere jaren. Als openluchtbad zijn wij geopend vanaf eind april tot medio september. Wij kunnen u in de basis een arbeidscontract aanbieden van 1 april tot 1 oktober. Uw vakantieperiode loopt van medio september tot 1 oktober.

Functieomschrijving

  • Als manager maakt u de roosters voor het badpersoneel, geeft u leiding aan het badpersoneel, begeleidt u de vrijwilligers aan de kassa, en bent u het aanspreekpunt voor onze bezoekers.
  • Enige affiniteit met techniek is wenselijk, het dagelijks spoelen van de zwembadfilters behoort immers ook tot uw taken.
  • Als manager bent u verantwoordelijk dat werkzaamheden op het complex conform huidige wetgeving uitgevoerd worden.
  • Veiligheid is een belangrijk aspect. U bent in bezit van de vereiste zwemdiploma’s, EHBO en ook BHV, dan wel bereid om deze spoedig mogelijk te halen/te updaten.

Extra informatie

  • Zwembad Aarweide heeft meerdere groepen vrijwilligers, waaronder de vrijwilligers die voor het onderhoud van het Groen zorgen en de vrijwilligers die technische zaken verzorgen. Dit gebeurt hoofdzakelijk buiten het zwemseizoen en indien nodig ook tijdens het seizoen. Verder helpen zij zowel bij aanvang als bij einde zwemseizoen bij de diverse werkzaamheden.
  • Installaties worden bij de opstart van het zwemseizoen, met ondersteuning van diverse zwembad gerelateerde bedrijven, bedrijfsklaar gemaakt, om storingen tijdens seizoen te voorkomen, te beperken.
  • Indien u deze uitdaging aan gaat, zijn er verschillende personen om u in te werken.
  • Toezichthoudende werkzaamheden worden uitgevoerd door betaalde medewerkers, die in deeltijd werken. Velen zijn al meerdere jaren bij ons bad werkzaam, maar elk jaar zal er een natuurlijk verloop van personeel zijn.
  • Beloning conform CAO Recreatie schaal 8/9 met eventuele periodieken, afhankelijk van uw ervaring.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Nieuwveen
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salaris: € 3.500 – € 4.000

Stichting tot Behoud van Zwembad Aarweide

Het openluchtzwembad heeft 3 bassins; een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. In 2020 is er een spraypark bijgekomen. De bassins grenzen aan een heerlijke grote zonneweide. Voor de oudere jeugd is er een voet- en volleybalveld. Daarnaast zijn er twee springkussens, één voor de kleinsten en één voor de oudere kinderen. Zwembad Aarweide heeft ook een grote glijbaan die in een apart bassin eindigt.

Kijk voor meer informatie op www.zwembadaarweide.nl


advertentie

XS2 voor Zwembaden