Zwem- Sportcentrum de Waterakkers zoekt Senior Zwemonderwijzer

Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan in een sportieve dynamische omgeving? Dan hebben wij de juiste vacature voor je!

Wat wij jou bieden

  • Salaris conform de CAO Zwembaden (schaal 5), hoogte afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals gratis recreatief zwemmen voor jou en jouw hele gezin.
  • Een parttime dienstverband voor ongeveer 25 – 30 uur per week.
  • Afwisselende functie en een collegiale werksfeer.

Dit ga je doen

Als Senior zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroepactiviteiten, zoals baby- en peuterzwemmen, aquasport en aquasenior. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief- en baanzwemmen. Je deelt ons streven naar een optimale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Wij doen alles voor tevreden bezoekers! Tevens sta je voor veiligheid en hygiëne voor al onze bezoekers tijdens je werkzaamheden en verleen je, indien nodig, eerste hulp. Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden behoort ook bij de functie.

Je bent

In het bezit van een diploma zwemonderwijzer en/of andere relevante opleiding (ALO, CIOS met aantekening zwemmen, MBO sporten bewegen met aantekening zwemmen (een doelgroep-modulecertificaat is een pre)).
Je hebt een geldig EHBO & BHV diploma of bent bereid deze te halen. Je bent een flexibele, positieve en gastgerichte gastheer/gastvrouw en straalt dat ook uit. Je hebt er geen probleem mee om wisselende tijden te werken. Werkzaamheden vinden ook ’s avonds en in het weekend plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Heemskerk
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Stichting de Waterakkers

Onze multifunctionele zwem- en sportaccommodatie is uniek in de IJmond en bestaat uit een overdekt zwembad met veel faciliteiten zoals een wedstrijdbad, recreatiebad en instructiebad, een (buiten)peuterbad met speelweide, 2 sporthallen en een Sportcafé. Jaarlijks maken ruim 300.000 bezoekers, van jong tot oud, gebruik van alle sport- en ontspanningsmogelijkheden die wij te bieden hebben.

Voor meer informatie: waterakkers.sportfondsen.nl
Splash Software
X