Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers (Heemskerk) zoekt Zwemonderwijzer

Je gaat lesgeven aan de jongste kinderen, zodat zij het zwemdiploma ABC kunnen halen. Daarnaast ben jij ook een gedreven instructeur die les geeft aan de verschillende doelgroepen op muziek of de diverse zwemslagen verbetert. In die lessen steek je veel energie en je krijgt van onze bezoekers ook veel energie terug.

Je zorgt samen met jouw collega’s voor een gastvrije omgeving, een fijne service en dus voor tevreden klanten. Je denkt mee over afwisseling in het lesprogramma, zodat we nog meer bezoekers plezier bezorgen én een zinvolle zwemles geven. Je voert onze commerciële zwemactiviteiten uit, je houdt toezicht en je zorgt dat het bad er op en top uitziet. Het is jouw werkplek en je bent er trots op!

Verder heb je goede communicatieve eigenschappen en een flexibele en positieve instelling. Je bent in het bezit van het diploma zwemonderwijzer (NPZ/NRZ. KNZB. CIOS ALO of MBO Sport en Bewegen met aantekeningen voor zwemonderwijs). Dit diploma aangevuld met certificaten voor doelgroepactiviteiten is een pre. Ook heb je een geldig EHBO-diploma met aantekening reanimatie en ben je inzetbaar in avond en weekend (min. 1 weekend per 2 weken).

Wat wij jou bieden
Wie bieden jou een functie van 24 – 32 uur in een dynamische werkomgeving: geen enkele dag is hetzelfde! Samen met je collega’s van zwemonderwijzers, toezichthouders en oproepkrachten zorg jij voor het plezier van van jong en oud in ons zwembad. We zorgen dat ze fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug.

Daarnaast bieden wij een salaris conform CAO Zwembaden (salarisschaal 4 / 5, hoogte afhankelijk van functie, ervaring en opleiding) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij onze bezoekers lesgeven en instrueren? Dan staan wij naast je om er een spetterend succes van te maken.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 juli je c.v. en motivatie naar c.munster@sportfondsen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Heemskerk
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers

Stichting de Waterakkers exploiteert inmiddels al ruim 30 jaar Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers in opdracht van de gemeente Heemskerk. Naast het zwembad beheren wij ook twee sporthallen die op hetzelfde adres gevestigd zijn.

Voor meer informatie waterakkers.sportfondsen.nl.

Sera Dataduiker