Zwem en Recreatiebad de Kulk zoekt Zwembadmanager

We zijn op korte termijn op zoek naar iemand die met nieuwe energie onze organisatie naar onze toekomstvisie 2020 leidt. Ben jij een persoon met affiniteit met sportorganisaties en people minded? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken.

Wat verwachten we:

 1. Op een frisse, nieuwe manier vorm geven aan de managementtaken
  De management functie ontstaat uit een samenvoeging van functies die voorheen werden uitgevoerd door 2 personen. Uit oogpunt van integraal management van de organisatie heeft het bestuur besloten om deze 2 functies voortaan in 1 persoon samen te brengen. Dit draagt eraan bij dat de manager zich kan concentreren op het binnen de nieuwe functie ontwikkelen van ondernemerschap, leiderschap en generiek management. De manager geeft leiding aan het managementteam van De Kulk.
 2. Interne organisatie op orde brengen.
  De manager staat voor de opgave om de kwaliteit van de prestaties van de organisatie op een hoger niveau te brengen en om dat niveau te borgen. Het gaat hierbij om de kwaliteit van de dienstverlening (roosters, klantvriendelijkheid, nieuwe producten) als ook om het soepel en adequaat verloop van processen in HRM, techniek en veiligheid.
 3. Kwartier maken voor de toekomstige ontwikkeling.
  De Kulk zal komende jaren gefaseerd worden ontwikkeld tot een sport-, beweeg- en gezondheidscentrum. Dit staat compact beschreven in de Visie 2020 voor De Kulk. De manager staat voor de opgave om de organisatie in beweging te brengen voor dit toekomstplan, samen met de stakeholders in dit proces. Dat zijn primair de gebruikers van het gebouw, de medewerkers en het bestuur. Tijdens deze fase zorgt de gezochte manager ervoor dat er een ontwikkelteam tot stand komt die de voorbereidingen treft voor de uitwerking van Visie 2020.
  Je functioneert onder directe verantwoordelijkheid van het bestuur van Stichting Zwem- en Recreatiebad de Kulk. Is dit jou op het lijf geschreven, stuur ons dan even een mail.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 30 juli naar:
Zwem en Recreatiebad de Kulk
T.a.v. Myra Houdijk
E-mail: [email protected]

Zwem en Recreatiebad de Kulk

In Zwem- en Recreatiebad De Kulk kan iedereen zich volledig op zijn eigen manier ontspannen. Voor de echte wedstrijdzwemmer is er een 25-meter wedstrijdbad en een 25-meter bad met beweegbare bodem. Kom je puur voor de pret, dan is er ook nog een recreatiebad. Compleet met 45 meter lange glijbaan, wild waterbaan en een bruisend watergordijn. Zelfs de allerkleinsten zullen zich hier uitstekend vermaken. Voor hen is er zowel binnen als buiten een veilig peuter speelbad. U heeft geen kind meer aan ze. De Kulk biedt ook nog volop andere mogelijkheden om te ontspannen, waaronder een whirlpool, het bubbelende bruisbad en een gezellige Brasserie.
Voor meer informatie www.dekulk.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.