23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Zwem- en recreatiebad ‘de Kulk’ zoekt Directeur (m/v)

In februari 2023 heeft de gemeenteraad van Vlaardingen een principebesluit genomen om nieuwbouw van een zwemvoorziening binnen haar gemeente te realiseren. Dit betekent dat de organisatie een transitie zal ondergaan. Binnen dit perspectief zoeken wij een directeur.

Als directeur ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werkzaamheden. Je stuurt het team aan. Je onderhoudt de externe contacten met diverse instanties. Je rol als directeur is het coördineren, plannen, begeleiden en leiden van het zwembad. Je haalt het maximale uit de accommodatie. Daarbij houd je een optimale service in het oog en realiseer je de doelstellingen. Je bewaakt dat er wordt gehandeld binnen de kaders van de wet- en regelgeving. Als directeur leg je verantwoording af aan het bestuur van de Stichting zwem- en recreatiebad “de Kulk”. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Eindverantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering (financieel, personeel, administratie, organisatorisch) van het zwembad;
  • Eindverantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden;
  • Eindverantwoordelijk voor toezicht en veiligheid;
  • Eindverantwoordelijk voor communicatie;
  • In stand houden en waar mogelijk actueel houden van het activiteitenaanbod voor verschillende bezoekersgroepen;
  • Het kwalitatief en kwantitatief sturen op gastgerichtheid van het activiteitenaanbod;
  • Sturing op Brasserie “de Kulk”, horecagelegenheid van het zwem- en recreatiebad

Functie-eisen

Als directeur herken jij jezelf in het volgende profiel: Je hebt HBO werk- en denkniveau en je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt inzicht in de ontwikkelingen binnen de sport- en recreatiebranche. Je hebt aantoonbare ervaring in leidinggeven, bij voorkeur in een vergelijkbare functie binnen zwembad, sport en/of recreatiebranche. Je bent praktisch, bedrijfsmatig en gastgericht ingesteld. Je vindt het een uitdaging om de laatste fase van het bestaande zwembad zo goed mogelijk vorm te geven en mee te denken en werken aan de nog vorm te geven transitie.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris zal in overleg worden vastgesteld en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Aangezien nog niet duidelijk is op welke wijze de exploitatie van het nieuwe zwembad zal worden ingericht is geen garantie te geven over een voortzetting van deze functie in de nieuwe accommodatie. De aanstelling vindt plaats voor een jaar, met als doel bij gebleken geschiktheid de overeenkomst te verlengen, tot beëindiging van de exploitatie van zwem- en recreatiebad “de Kulk”.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Vlaardingen
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salaris: € 3.500 – € 5.000

Zwem- en recreatiebad ‘de Kulk’

Zwem- en recreatiebad ‘de Kulk’ bestaat ruim 25 jaar en mag zich verheugen op jaarlijks zo’n 200.000 bezoeken. Dat aantal stijgt, mede door een enthousiast en gastgericht team van medewerkers, nog steeds. Behalve het zwembad maakt ook een Brasserie onderdeel uit van het complex. Het zwembad en de Brasserie worden geëxploiteerd door een stichting. Er bestaat een subsidierelatie met de gemeente Vlaardingen.

Voor meer informatie www.dekulk.nl