ZIB Zwemcentrum Best zoekt Allround Medewerker / Zwem(sport)onderwijzer

ZIB Zwemcentrum Best is een particulier zwemcentrum met een multifunctioneel instructiebad, een wedstrijdbad en een gezellige kantine met bar en terras. Wij zijn al 35 jaar gespecialiseerd in ‘Zwemles & AquaSporten’. Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Allround Medewerker / Zwem(sport)onderwijzer.

Functie
Als Allround Medewerker / Zwem(sport)onderwijzer geef je zwemlessen aan kinderen en verschillende groepslessen zoals onder andere Babyzwemmen, AquaJoggen, AquaSwimFit, AquaTherapie en AquaVitaal. Ook het toezicht houden tijdens het vrijzwemmen behoort tot de functie en je verricht schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ben je inzetbaar in onze kantine en balie waar je je bezig houdt met de lesadministratie, bar- en receptiewerkzaamheden. Kortom: je bent multifunctioneel inzetbaar wat deze functie enorm afwisselend maakt. Het betreft een dienstverband met vaste uren. In overleg is een dienstverband van +/- 5 tot 38 uur per week mogelijk.

Profiel
Je beschikt over de juiste diploma’s (bijv. NBZ, CIOS of ALO). Ook indien je (nog) niet beschikt over de juiste diploma’s maar wel enthousiast bent over deze vacature, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. We kunnen dan samen bekijken wat we elkaar kunnen bieden aan een leuke baan en opleiding(en).

Je hebt een pro-actieve en flexibele instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Daarbij kun je zelfstandig en goed gedifferentieerd lesgeven aan de genoemde doelgroepen.

Wij bieden
Een leuke afwisselende vaste baan binnen een gemotiveerd hecht team. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform de CAO Zwembaden.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 januari 2021 je c.v. en motivatie naar info@zibzwemcentrumbest.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Best
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

ZIB Zwemcentrum Best

ZIB Zwemcentrum Best is een gezellig overdekt particulier zwembad en een zwemschool voor Zwemles en AquaSporten voor de gemeente Best en de regio Eindhoven. Ons zwemcentrum beschikt over een multifunctioneel warm (25m) doelgroepenbad/instructiebad met kinderbad en hot-whirlpool en een apart (25m) wedstrijdbad. Tussen de zwembaden bevindt zich een gezellige zitruimte met bar en terras. De zitruimte biedt uitkijk over beide zwembaden.

Als particulier bedrijf zijn wij afhankelijk van terugkerende tevreden klanten en mond-tot-mond reclame. Ons vriendelijke en deskundige personeel probeert op alle gebieden: van de kwaliteit van onze zwemlessen & zwemtrainingen, hygiëne & sfeer van onze accommodatie tot de smaak van onze koffie, aan uw verwachtingen te voldoen. Onze klanten komen uit de gehele regio. Zij komen voor de gezellige sfeer, kindvriendelijke zwemlessen, leuke AquaSporten en ons speciaal schoon en warm zwemwater.

Voor meer informatie www.zibzwemcentrumbest.nl.
RBI Corrosion