Recreatiecentrum Zevenkampse Ring zoekt zwemonderwijzer

Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroepactiviteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan is dit echt iets voor jou!

Je profiel
Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 2 richting allround zwemonderwijzer: eenheid 1, 2 en 3. Daarnaast ben je in het bezit van een EHBO- en Lifeguard diploma. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Je neemt verantwoordelijkheid en treedt daadkrachtig op bij ongewenste situaties. Je bent communicatief sterk, gastvrij en klantgericht. Jij weet de verschillende (ouders van) bezoekers tevreden te stellen, te enthousiasmeren en te motiveren. Werken in de weekenden en avonduren is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden schaal 4 en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe, want we willen alles van je weten! Van hoe jij hebt leren zwemmen tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is. Stuur voor 29 oktober 2017 je motivatie en CV naar r.vandreumel@sportfondsen.nl o.v.v. “Zwemonderwijzer”.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een Persoonlijke Profielanalyse maken deel uit van onze selectieprocedure.
Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een multifunctionele accommodatie met zwembad, sporthal, wellnessfaciliteiten en een brasserie, gelegen aan de rand van Rotterdam. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan. Naast zwemmen in ons moderne zwembad met Splash Area kun je bij ons sporten in de sporthal of spiegelzaal. Of gebruik maken van wellnessfaciliteiten als zonnebanken en Turks stoombad. Kortom, wij bieden je volop mogelijkheden in onze accommodatie, waarbij onze 26 jaar kennis en ervaring garant staan voor altijd een belevenis! Wist je trouwens dat Recreatiecentrum Zevenkampse Ring zeer actief is op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, Green Key gecertificeerd is en in het bezit is van het Keurmerk Veilig & Schoon?

Voor meer informatie www.zevenkampsering.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Variodeck