27 maart ZwembadBranche Congres

WoerdenSport Zwembaden zoekt Coördinator Zwembad

Wat biedt deze functie jou

  • Zelfstandige en afwisselende functie
  • Een enthousiast team
  • Dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen inbreng van ideeën.
  • WoerdenSport heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao zwembaden

Als coördinator zwembad ben je een echte teamplayer en ondersteun je je collega’s waar nodig is tijdens de zwem- en aqualessen. Je bent open en betrouwbaar in je communicatie en je bent voor je collega’s en klanten toegankelijk en benaderbaar. Je bent gedreven om samen met het zwemteam ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen bij ons veilig en goed kunnen deelnemen aan zwemlessen, aquasporten en andere zwemactiviteiten. Voor ons zwembad Batenstein in Woerden zijn wij op zoek naar een:

Wat verwachten we van jou?

Een enthousiaste collega met een opleidingsniveau MBO4, een opleiding tot zweminstructeur en in het bezit van een EHBO/BHV-certificaat. Je hebt ervaring met het geven van zwem- en aqualessen. Je bent een inspirator en kenmerkt je door de volgende kernwoorden: besluitvaardig, coachend en duidelijk. Je bent een stressbestendig en energiek persoon die een team goed kan enthousiasmeren en beschikt over een sterk verbindend vermogen. Je bent iemand waar collega’s zich prettig bij voelen en je biedt een luisterend oor. Je vormt samen met jouw collega’s een team dat oog heeft voor veiligheid, hygiëne en gastgerichtheid. Bij onze zwembaden beschikken al onze werknemers over een verklaring omtrent gedrag (VOG) die voldoet aan de eisen van WoerdenSport.

Wat mag je gaan doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het begeleiden, helpen en ondersteunen van de (nieuwe) collega’s en het aansturen van de zwem- en aqualessen. Daarbij zorg jij voor de optimale samenwerking en een goede taakverdeling in de zwemzaal. Je coördineert alle dagelijkse werkzaamheden in het zwembad en ondersteunt de zweminstructeurs daar waar nodig. Ook sta je regelmatig zelf aan de zwembadrand en geef je les tijdens de zwem- en aqualessen. Verder coach en motiveer je je collega’s en spring je daar waar nodig zelf ook bij tijdens de zwem- en aqualessen. Heeft een zweminstructeur behoefte om even samen te sparren over een bepaalde cursist of hoe je een les vorm kan geven? Dan sta jij klaar om dit samen op te pakken. Bij het uitvoeren van je taken houd je de wensen en behoeften van onze gasten goed in het oog. Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze gasten een plezierig en veilig verblijf hebben in onze zwembaden.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Woerden
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salaris: In overleg

WoerdenSport Zwembaden

Bij zwembad Batenstein (Woerden) en zwembad H2O (Harmelen) werken wij met een team van zo’n 50 collega’s aan onze gezamenlijke missie: onze gasten op een prettige manier recreatief en sportief laten bewegen en ontspannen. Iedere collega zorgt van uit het eigen werkterrein, dat we iedere dag weer met elkaar het beste resultaat kunnen neerzetten. Voor de ene collega is dat het serveren van een heerlijke kop koffie in Eten & Drinken, of nieuwe gasten vriendelijk te woord staan aan de receptie en voor de ander is dat het begeleiden van de zwemleskinderen naar het zwemdiploma. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten een fijn zwembadbezoek beleven.

Kijk voor meer informatie op www.woerdensport.nl


advertentie

XS2 voor Zwembaden