WoerdenSport zoekt Zweminstructeurs (oproep)

Wij zoeken
Zelfstandig werkende en pro-actieve collega’s met een diploma Zwemonderwijzer óf MBO-sb (CIOS) met aantekening zwemmen, bij voorkeur in het bezit van een EHBO certificaat. We zoeken instructeurs met ervaring in het verzorgen van zwemlessen en Aqua-groepslessen met een flexibele en positieve houding. De instructeurs zijn betrouwbaar, klantgericht en representatief, beschikken over goede communicatieve vaardigheden en zijn inzetbaar in de avonduren en het weekend.

Wat mag je gaan doen
Je begeleidt onze gasten bij diverse zwemactiviteiten zoals zwemlessen, aqua-sporten, schoolzwemmen, baby en peuter zwemmen en bewegingslessen voor ouderen en verricht diverse werkzaamheden die hiermee verband houden zoals ouders te woord staan, lessen voorbereiden, schoonmaak en bijhouden van de voortgang. Daarnaast houd je toezicht tijdens onze recreatieve openingstijden en zorg je er in algehele zin voor dat al onze gasten een plezierig en veilig verblijf hebben in onze zwembaden.

Wij bieden
Een mooie, zelfstandige en afwisselende functie in een leuke en dynamische omgeving met veel ruimte voor inbreng van ideeën. WoerdenSport heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Recreatie.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 19 maart naar:
WoerdenSport Zwembaden B.V.
T.a.v. Ellie Jansen
E-mail: zwemles@woerdensport.nl

WoerdenSport Zwembaden

WoerdenSport is de exploitant van de zwembaden ‘Batenstein’ in Woerden en ‘H2O’ in Harmelen. WoerdenSport is opgezet door betrokken inwoners die zich ten doel stelt deze zwembaden toegankelijk te houden voor haar inwoners door een transparant, renderend en effectief zwembadbeheer met een grote maatschappelijke betrokkenheid en gezonde financiële kaders.
Voor meer informatie www.woerdensport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.EasySwim Peuter Survival