10 oktober ZwembadBranche Dag

Woerdensport zoekt Zweminstructeur

Een groot deel van de tijd dat je bij ons werkt, ben je als zweminstructeur bezig met je passie: kinderen leren zwemmen. Onze zweminstructeurs werken met veel geduld en inzet aan de zwemvaardigheden van de kinderen die bij ons zwemles volgen. Ons team bestaat uit zweminstructeurs met een eigen expertise en zij zijn van alle leeftijden. En juist dat maakt het zo leuk om bij ons te werken!

Wat mag je gaan doen?

Als zweminstructeur begeleid je onze gasten bij diverse zwemactiviteiten. Je bereidt de zwemlessen voor, houdt de voortgang van de kinderen in de gaten en onderhoudt contact met de ouders. Ook is er de mogelijkheid om aqualessen te verzorgen. Tijdens de recreatieve uren ga je ook toezicht houden. Samen met je collega’s zorg je voor een schoon zwembad en draag je bij aan een plezierig en vooral veilig verblijf van onze gasten.

Wat verwachten we van jou?

  • Een flexibele, positieve en proactieve houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Betrouwbaar, klantgericht en representatief
  • Je bent flexibel inzetbaar, met de nadruk op weekend-, middag- en avonduren.
  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je bent een gediplomeerd zweminstructeur

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie in een gezellige en dynamische omgeving met ruim 50 leuke collega’s. Goede coaching, begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. WoerdenSport Zwembaden vindt het belangrijk dat onze medewerkers een goede balans tussen werk en privé behouden en er is grote mate van ondernemend denken en handelen mogelijk. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO zwembaden. Na werktijd zelf nog even een frisse duik nemen? Ook dat is bij ons mogelijk.

Begeleiding
Zweminstructeurs die bij ons starten krijgen vanaf de eerste dag begeleiding van een van onze twee coaches. Dit zijn zeer ervaren zweminstructeurs die ervoor zorgen dat jij op een fijne manier wegwijs wordt gemaakt in onze organisatie. Daarnaast kun je – als jij het prettig vindt – ook bij hen terecht voor advies over het geven van zwem- en/of aqualessen.

Persoonlijke ontwikkeling
Ook als je langer bij ons werkzaam bent, zorgen wij ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Samen met je coach bekijk je regelmatig of jij nog op het juiste pad zit. Wil je breder inzetbaar zijn of juist een specifieke les gaan geven? Dan ga jij samen met je coach kijken naar opleidingsmogelijkheden, zodat jij de werkzaamheden kunt doen waar je de meeste energie van krijgt!

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Woerden
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salaris: In overleg

Woerdensport

Met veel inzet en passie is er de afgelopen jaren gewerkt om van beide zwembaden prettige locaties te maken met een goede kwaliteit van zwemlessen en een vernieuwend aanbod aan aqualessen. Alle afdelingen zijn de afgelopen jaren kritisch bekeken en er zijn veel veranderingen doorgevoerd. Zo is het aanbod van zwemmogelijkheden uitgebreid, is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de zwemlessen en hebben de beide eetgelegenheden een nieuwe en prettige uitstraling gekregen. De servicegerichtheid is verhoogd en communicatie naar de klanten is verbeterd. Ook is in 2016 bij het Batensteinbad een uniek buitenterrein gerealiseerd met een spraypark, midgetgolfbaan en veel klim- en klautermogelijkheden voor de jongste kinderen. Voor de tieners is – naast een tafeltennis tafel – een uitdagend sportplein aangelegd, waarop onder andere freerun kan worden beoefend. In de zomer van 2019 hebben de zalen in H2O een moderne en aansprekende make-over gekregen.

Kijk voor meer informatie op www.woerdensport.nl


advertentie

Aquatickets