10 oktober ZwembadBranche Dag

Woerdensport zoekt Toezichthouder

Vind jij het ook zo belangrijk dat iedereen moet kunnen sporten en recreëren op een veilige manier? Als toezichthouder draag jij bij aan de zwemveiligheid en -plezier van onze gasten. Je werkt vooral rondom de zwembaden. Onze toezichthouders werken met veel geduld en inzet en zien er op toe dat mensen zich veilig in het water kunnen bewegen en recreëren. Samen met een team aan enthousiaste collega’s is het jouw taak om te zorgen dat er niemand kopje onder gaat.

Voor onze zwembaden Batenstein in Woerden en H2O in Harmelen zijn wij op zoek naar Toezichthouders

Wat mag je gaan doen?

Onze toezichthouders zijn er tijdens de recreatieve openingstijden om onze bezoekers te helpen en toezicht te houden. Je zorgt er bij deze functie in algehele zin voor dat al onze gasten een plezierig en veilig verblijf in onze zwembaden hebben. Je houdt, samen met je collega’s, het zwembad schoon en je voert kleine eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uit. Wil jij graag bijdrage aan de zwemveiligheid van anderen, dan is dit de juiste baan voor jou!

Wat verwachten we van jou?

  • Een flexibele, positieve en proactieve houding
  • Lifeguard op zak? Dit is een pré
  • 12 uur per maand inzetbaar
  • Studeer je nog, heb je al een andere baan of ga je nog naar school? Toezichthouder bij WoerdenSport is perfect te combineren als bijbaan.

Wat bieden wij jou?

Als je bij ons komt werken, kom je in een jong, dynamisch en groeiend bedrijf met ruim 50 gezellige collega’s terecht. Bij WoerdenSport Zwembaden vinden we het belangrijk dat jij een goede balans tussen werk en privé blijft houden. Wij zullen jou begeleiden en er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zelf een baantje trekken na werktijd, dat is natuurlijk geen probleem.

Begeleiding

Toezichthouders die bij ons starten krijgen vanaf de eerste dag begeleiding van een van onze twee coaches. Dit zijn zeer ervaren zweminstructeurs die ervoor zorgen dat jij op een fijne manier wegwijs wordt gemaakt in onze organisatie. Daarnaast kun je – als jij het prettig vindt – ook bij hen terecht voor advies over je doorgroeimogelijkheden in onze zwembaden.

Persoonlijke ontwikkeling

Ook als je langer bij ons werkzaam bent, zorgen wij ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Samen met je coach bekijk je regelmatig of jij nog op het juiste pad zit. Wil je breder inzetbaar zijn? Dan ga jij samen met je coach kijken naar opleidingsmogelijkheden, zodat jij de werkzaamheden kunt doen waar je de meeste energie van krijgt!

Geen opleiding tot toezichthouder gevolgd of zit je nog op school?

Ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd tot toezichthouder, nog op school zit of een studie volgt, kun je bij ons komen werken. Dit geldt ook voor herintredende werkzoekenden. Wij zorgen voor een opleiding tot toezichthouder. Tijdens de opleiding kun je al bij ons aan de slag en ook met je school of studie is deze leuke functie goed te combineren!

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Woerden
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salaris: In overleg

Woerdensport

Met veel inzet en passie is er de afgelopen jaren gewerkt om van beide zwembaden prettige locaties te maken met een goede kwaliteit van zwemlessen en een vernieuwend aanbod aan aqualessen. Alle afdelingen zijn de afgelopen jaren kritisch bekeken en er zijn veel veranderingen doorgevoerd. Zo is het aanbod van zwemmogelijkheden uitgebreid, is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de zwemlessen en hebben de beide eetgelegenheden een nieuwe en prettige uitstraling gekregen. De servicegerichtheid is verhoogd en communicatie naar de klanten is verbeterd. Ook is in 2016 bij het Batensteinbad een uniek buitenterrein gerealiseerd met een spraypark, midgetgolfbaan en veel klim- en klautermogelijkheden voor de jongste kinderen. Voor de tieners is – naast een tafeltennis tafel – een uitdagend sportplein aangelegd, waarop onder andere freerun kan worden beoefend. In de zomer van 2019 hebben de zalen in H2O een moderne en aansprekende make-over gekregen.

Kijk voor meer informatie op www.woerdensport.nl


advertentie

XS2 voor Zwembaden