10 oktober ZwembadBranche Dag

Woerdensport zoekt Coördinerend receptiemedewerker

Als coördinerend receptiemedewerker ben jij het visitekaartje van WoerdenSport Zwembaden. Klantgericht, positief en stressbestendig zijn dan ook kenmerken die op jou van toepassing zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de goede samenwerking tussen de receptie en de andere afdelingen. Ook vind jij het leuk om coördinerende taken op je te nemen en het team waar nodig te begeleiden en te ondersteunen.

Wat mag je gaan doen?

Onze receptiemedewerkers zijn het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Je verwelkomt bezoekers vriendelijk en voelt aan wat ze nodig hebben. Je vervult een centrale functie in de organisatie, want naast het verkopen van toegangskaartjes en het beantwoorden van vragen (ook telefonisch) ben je ook een belangrijke schakel tussen de receptiemedewerkers onderling en in de communicatie met andere afdelingen. Tevens verricht je administratieve taken en beheer je in samenwerking met de afdeling administratie het geautomatiseerde kassasysteem. Je vindt het leuk om met meerdere taken tegelijkertijd bezig te zijn.

Wat verwachten we van jou?

  • Een flexibele, positieve en proactieve houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Betrouwbaar, klantgericht en representatief
  • Je kunt goed samenwerken en coördineren
  • Je bent handig in het gebruik van computersoftware en pikt snel nieuwe softwaretoepassingen op
  • +/- 24 uur inzetbaar per week
  • In het bezit van een MBO 4 diploma
  • Affiniteit met administratie / kassasysteem
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie in een gezellige en dynamische omgeving met veel ruimte voor inbreng van ideeën. WoerdenSport heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zwembaden. Een grote mate van ondernemend denken en handelen. Na werktijd zelf nog even een frisse duik nemen? Ook dat is bij ons mogelijk.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Woerden
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salaris: In overleg

Woerdensport

Met veel inzet en passie is er de afgelopen jaren gewerkt om van beide zwembaden prettige locaties te maken met een goede kwaliteit van zwemlessen en een vernieuwend aanbod aan aqualessen. Alle afdelingen zijn de afgelopen jaren kritisch bekeken en er zijn veel veranderingen doorgevoerd. Zo is het aanbod van zwemmogelijkheden uitgebreid, is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de zwemlessen en hebben de beide eetgelegenheden een nieuwe en prettige uitstraling gekregen. De servicegerichtheid is verhoogd en communicatie naar de klanten is verbeterd. Ook is in 2016 bij het Batensteinbad een uniek buitenterrein gerealiseerd met een spraypark, midgetgolfbaan en veel klim- en klautermogelijkheden voor de jongste kinderen. Voor de tieners is – naast een tafeltennis tafel – een uitdagend sportplein aangelegd, waarop onder andere freerun kan worden beoefend. In de zomer van 2019 hebben de zalen in H2O een moderne en aansprekende make-over gekregen.

Kijk voor meer informatie op www.woerdensport.nl


advertentie

ZwembadBranche Dag 2023