WoerdenSport (Woerden) zoekt Teamleider Zwembad (m/v)

Wij zoeken een enthousiaste collega met een opleidingsniveau MBO4, een opleiding tot zweminstructeur en in het bezit van een EHBO/BHV certificaat. Je hebt ervaring met het geven van zwem- en aqualessen. Je hebt affiniteit met leiding geven en bent een inspirator. Jouw manier van leidinggeven kenmerkt zich door de volgende kernwoorden: besluitvaardig, coachend en duidelijk. Je bent een stressbestendig en energiek persoon die een team goed kan enthousiasmeren en beschikt over een sterk verbindend vermogen. Je bent een teamleider waar collega’s zich prettig bij voelen en je biedt een luisterend oor. Je vormt samen met jouw collega’s een team dat oog heeft voor veiligheid, hygiëne en gastgerichtheid.

Je coacht en motiveert, begeleidt en ondersteunt je team waardoor je het beste uit het team haalt. Je draagt samen met je team zorg voor een goede teamsfeer, optimale samenwerking en een goede taakverdeling. Je coördineert alle dagelijkse werkzaamheden in het zwembad. Je vindt het ook leuk om zelf een deel van de dagelijkse werkzaamheden op je te nemen, zoals het geven van zwem- en aqualessen. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor ouders van zwemleskinderen en gasten die deelnemen aan onze aqualessen. Je voert alle taken uit met oog voor de wensen en behoeften van onze gasten. Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze gasten een plezierig en veilig verblijf hebben in onze zwembaden.

Je wordt aangenomen op basis van een jaarcontract met de intentie deze te verlengen tot een vast contract.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 23 mei je c.v. en motivatie naar robert.lander@woerdensport.nl

Locatie: Woerden
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

WoerdenSport Zwembaden

WoerdenSport is de exploitant van de zwembaden ‘Batenstein’ in Woerden en ‘H2O’ in Harmelen. WoerdenSport is opgezet door betrokken inwoners die zich ten doel stelt deze zwembaden toegankelijk te houden voor haar inwoners door een transparant, renderend en effectief zwembadbeheer met een grote maatschappelijke betrokkenheid en gezonde financiële kaders.

Voor meer informatie www.woerdensport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.