Water Babies (Amsterdam) zoekt zweminstructeurs

Duik onder water met Water Babies!

In juli 2014 hebben Mac en Willemijn het Water Babies programma vanuit de UK meegenomen en zijn zij een franchise gestart in Nederland. Water Babies verzorgt op dit moment zwemles in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp en Huizen. Door onze groei ambities zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Mensen die volledig gekwalificeerde Zweminstructeurs willen worden. Onze instructeurs geven zwemles aan baby’s en peuters volgens de gespecialiseerde technieken van Water Babies.

Onze ideale kandidaat houdt van baby’s en peuters, houdt van het water en is overtuigd van wat wij doen. Enthousiasme, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn dan ook essentiële eigenschappen van onze zweminstructeurs.
Ons Engelse programma is aantrekkelijk voor niet Nederlands sprekende ouders en hun kinderen. Om deze reden is het een must dat je Nederlandse en Engelse taal vloeiend beheerst.

Werkuren variëren en zijn ook zeker in het weekend. Eigen vervoer is belangrijk i.v.m het vervoeren van het lesmateriaal naar de leslocatie.

Wij bieden een mooi salaris, een uitgebreid opleidingspakket en carrièremogelijkheden bij groei van Water Babies Nederland.

Er staat informatie op de website over hoe je instructeur kunt worden, lees dit voor meer informatie. Vragen over de functie kun je ons ook per mail stellen bubbles@waterbabies.nl of bel met Willemijn of Mac op 020-233 8459.

Would you like to dip your toe in the water with us?
Stuur dan voor 24 februari je CV met motivatiebrief, of een sollicitatie filmpje naar bubbles@waterbabies.nl waarin je uitlegt waarom we juist met jou in het diepe moeten duiken!

Locatie: Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp en Huizen
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Water Babies

In juli 2014 hebben Mac en Willemijn het Water Babies programma vanuit de UK meegenomen en zijn zij een franchise gestart in Nederland. Water Babies verzorgt op dit moment zwemles in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp en Huizen. Door onze groei ambities zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Mensen die volledig gekwalificeerde Zweminstructeurs willen worden. Onze instructeurs geven zwemles aan baby’s en peuters volgens de gespecialiseerde technieken van Water Babies.

Voor meer informatie www.waterbabies.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
RBI Corrosion