Victoriabad Weesp zoekt Zweminstructeur

Op zoek naar een spetterende baan? Bij het Victoriabad in Weesp zijn wij opzoek naar een gediplomeerd Zweminstructeur die ons team komt versterken.

Als Zweminstructeur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van zwemlessen. Je leert kinderen op een verantwoordelijke en plezierige manier de vaardigheden van het Zwem ABC aan. Jij voelt je als een vis in het water en vindt het leuk om met kinderen te werken. Je deelt hetzelfde enthousiasme en weet dat over te brengen aan de deelnemers van de zwemles. Je motiveert hen, rapporteert de voortgang van de lessen en bent het aanspreekpunt voor de ouders. Vanzelfsprekend moet je de veiligheid van de kinderen goed kunnen waarborgen. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel is dus vereist.

Indien je op zoek bent naar een baan voor meer uur per week, circa 20-24 uur per week, valt de functie Zweminstructeur samen met de functie Toezichthouder. Als Toezichthouder hou je toezicht en draag je zorg voor de veiligheid van onze gasten. Tevens ben je het aanspreekpunt en draag je zorg voor de hygiëne in en om het zwembad. De omgang met onze gasten is een belangrijk onderdeel van deze functie.

Functie eisen
Wij zoeken een enthousiaste collega die:

  • In het bezit is van de benodigde diploma’s voor het geven van zwemlessen;
  • Kennis heeft van veiligheidsvoorschriften en bij voorkeur in het bezig is van een EHBO diploma;
  • Het leuk vindt om en goed is in de omgang met kinderen;
  • Zelfstandig kan werken;
  • Enthousiast is en beschikt over goede sociale vaardigheden;
  • Flexibel inzetbaar is;
  • Beschikt over eigen vervoer gezien de ligging van SpaWeesp/ Victoriabad.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 17 november je c.v. en motivatie naar info@werkenindewellness.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Victoriabad Weesp

Net onder de rook van Amsterdam vind je Victoriabad, gelegen naast wellnessresort SpaWeesp. Wekelijks komen jong en oud naar ons zwembad voor zwemles, aquasporten, vrijzwemmen en kinderfeestjes. Wij zijn een organisatie die volop in beweging is.

Voor meer informatie www.zwembadweesp.nl.
Hellebrekers