Victoriabad (Weesp) zoekt Allround zweminstructeur

Als zweminstructeur ben je één van de gezichten van zwembad Victoriabad. Elke week zien wij rond de 600 kinderen tijdens de zwemlessen. Jij als zweminstructeur staat te popelen om deze kinderen met plezier en professionaliteit zwemvaardigheden bij te brengen, volgens het Zwem ABC. Naast het geven van zwemles, houd je toezicht tijdens recreatieve zwemuren en geef je aquasportactiviteiten (o.a. aqua-joggen/ aqua-robics) aan verschillende doelgroepen. Je gaat aan de slag met:

Het geven van zwemlessen binnen het Zwem ABC – Het bijhouden van de voortgang van kinderen in het leerlingvolgsysteem en communicatie met ouders hierover – Het geven en verzorgen van diverse aquasportactiviteiten aan verschillende doelgroepen – Toezicht houden tijdens recreatieve zwemuren – Als gastheer of -vrouw zorg je natuurlijk dat het zwembad veilig en schoon blijft.

Het betreft een functie tussen de 6 en 32 uur, voor doordeweeks en in het weekend. Een contract op oproepbasis behoort ook tot de mogelijkheden. Zowel de uren per week als de dagen zijn in overleg te bespreken.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 18 juli je c.v. en motivatie naar e.pluim@iwr.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Weesp
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 08-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Victoriabad

Net onder de rook van Amsterdam vind je het Victoriabad, gelegen naast wellnessresort SpaWeesp. Wekelijks komen jong en oud naar ons zwembad voor zwemles, aquasporten en vrij zwemmen. Wij zijn een organisatie die volop in beweging is.

Voor meer informatie www.zwembadweesp.nl.

Sera Dataduiker