Van Maanenbad (Rotterdam) zoekt Toezichthouder zomerseizoen

Voel jij je thuis in het zwembad? Houd je van werken in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken voor het zomerseizoen oproepkrachten voor ons zwembad, zowel binnen als buiten.

Functieomschrijving:

  • Je houdt toezicht in het zwembad (binnen en buiten).
  • Je verricht schoonmaak- en kleine eenvoudige onderhoudswerkzaamheden.
  • Je maakt met het team de accommodatie gereed voor gebruik door onze bezoekers.

Functie eisen:

  • Voor de functie van toezichthouder beschik je over het diploma Zwemmend Redden of Lifeguard. Als je niet in het bezit bent van genoemde diploma’s, maar wel beschikt over een goede zwemvaardigheid, dan behoort een interne ‘Life Guard’-opleiding tot de mogelijkheden.
  • Je bent flexibel inzetbaar. Zeker gezien het seizoenmatige karakter van de functie.
  • Je bent klantgericht

Ons aanbod:
Het Van Maanenbad is een leuk zwembad om voor te werken, met een gezellige sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke salaris conform de CAO Zwembaden.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 april je c.v. en motivatie naar l.hendriks@sportfondsen.nl

Vragen?
Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar het e-mailadres hierboven of telefonisch contact opnemen met Leo Hendriks op het volgend telefoonnummer: 010-4662580.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Van Maanenbad

Het Van Maanenbad, ook wel bekend als Sportfondsen Rotterdam Noord, is misschien wel het bekendse zwembad in Rotterdam. Het binnenbad is vooral geschikt voor banenzwemmen. Verwacht er geen “toeters en bellen”, zoals glijbanen en dergelijke. Je kunt er tijdens het zwemmen wel gebruiken van het (gratis) stoombad en de snelbruiner. Het buitenbad is een unieke plek. Midden in de hectiek van de stad vind je hier een oase waar je kunt genieten van zon en water.

Voor meer informatie www.vanmaanenbad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variodeck