Thermen Berendonck (Wijchen) zoekt Zwembadspecialist

Werken in een wereld van wellness, ontspanning en gezelligheid? Thermen Berendonck wacht op jou!

Wellness en gastvrijheid krijgen een heel bijzondere plek in Wijchen. Medio 2019 opent hier het nieuwste en, nu al, mooiste wellnessresort van Nederland: Thermen Berendonck. Een plek voor pure ontspanning, onvergetelijke wellness én… voor jou! Een dag in Thermen Berendonck moet diepe indruk maken. Door de wellness die onze gasten er straks beleven en zéker ook door de gastvrijheid die zij er mogen ervaren. Daar kun jij aan bijdragen, want voor de nieuwe vestiging zijn wij nu al bezig met de samenstelling en werving van het team.

De medewerkers van de afdeling Technische Dienst zorgen ervoor dat de gebouwen, de installaties en de apparatuur van Thermen Berendonck in goede staat zijn. Dit doen zij door het regelmatig uitvoeren van controles, door periodiek onderhoud en door het uitvoeren van reparaties. Ter uitbreiding van het team zijn wij nu op zoek naar een Medewerker Technische Dienst W.

Als Medewerker Technische Dienst ben je werkzaam in de thermen (sauna’s, zwembaden, stoombaden en horecagelegenheden). Thermen Berendonck is een continue bedrijf dat iedere dag van s’ochtends tot s’avonds voor gasten open is.

Ben je op zoek naar een baan met de mooiste baden, met de meest innovatieve technieken, in een gemotiveerd team bij het mooiste Wellnessresort dat continue in ontwikkeling is? Ben je flexibel inzetbaar en bereid om ook in de weekenden en op feestdagen te werken? Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze afwisselende functie bij het mooiste wellnessresort van Nederland!

Wat wij van je vragen:

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding richting W
  • kennis van elektrotechnische installaties en/of waterbehandeling, legionella beheersing, pompinstallatietechniek, gebouwbeheersysteem en CV- installaties
  • ervaring met zwembadtechniek heeft de voorkeur
  • je bent dienstverlenend, een echte teamplayer en neemt initiatief
  • je weet om te gaan met ad-hoc werkzaamheden en bent in staat prioriteiten te stellen

Wat wij bieden:

  • werken in een ambitieus familiebedrijf met een ontspannen karakter waar alle ruimte is voor ideeën en eigen inbreng!
  • een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals leuke kortingsacties mbt onze eigen producten, waaronder toegang tot de sauna’s en genieten van onze eigen professionele keuken tegen zeer aantrekkelijk prijzen
  • een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden en interne trainingen binnen onze eigen Academy
  • veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voldoende doorgroeimogelijkheden
  • wij hechten veel waarde aan een goede balans werk en privé

Kom jij ons team compleet maken? Wacht niet langer!

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 16 december via onderstaande knop

Locatie: Wijchen
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 40 uur
Salarisindicatie: € 2.000,00 – € 2.500,00

Thermen Berendonck

Medio 2019 wordt aan de recreatieplas Berendonck (nabij Wijchen) het mooiste en meest innovatieve wellnessresort van Nederland geopend; Thermen Berendonck. Al onze toekomstige gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen wellnessbelevenis bieden. Zonder jou kunnen we dat niet realiseren. Ben je benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om te werken in het mooiste wellnessresort van Nederland? Dan ben je hier op de juiste plek!

Voor meer informatie www.thermenberendonck.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Pomaz