Terhills Resort (Dilsen Stokkem) zoekt Redder / Badmeester

Ben jij een sportieve waterrat Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een internationale, unieke en informele omgeving en jezelf blijven ontwikkelen? Terhills Resort by Center Parcs is op zoek naar een Redder / Badmeester.

Jouw voornaamste taak: het bewaken van de veiligheid van onze gasten. Tevens verricht je schoonmaakwerkzaamheden en eenvoudig onderhoud. Je informeert de gasten over het gebruik van de diverse faciliteiten en beantwoordt hun vragen. Als redder/badmeester ben je op een onnadrukkelijke manier duidelijk aanwezig, je draagt zorg voor de veiligheid van de gast en het gevoel daarvan. Indien nodig treed je preventief/corrigerend op. Je neemt waterstalen (indien nodig kunnen wij hiervoor een interne opleiding voorzien), beoordeelt deze en stelt eventuele afwijkingen vast. Als redder/badmeester rapporteer je aan de floormanager Pool.

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

  • Je bent in het bezit van onderstaande diploma’s:
    • EHBO en reanimatie
    • Diploma Vlaamse Reddingcentrale
  • Een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
  • Je bent beschikbaar tijdens weekends en feestdagen.

Wij zijn op zoek naar redders/badmeesters die beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast en kwaliteitsgericht en vormt het punt van vertrouwen voor zowel onze medewerkers als gasten.

Wat kun je bij ons verwachten?
Een uitdagende functie binnen een unieke omgeving. Binnen Terhills Resort is geen dag hetzelfde en het zwembadteam heeft een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt jouw stempel drukken op het succes van ons park.

Daarnaast bieden wij:
• Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden
• Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen. Om de functie zo goed mogelijk te kunnen bekleden krijg je zowel intern, als extern de nodige aanvullende trainingen.
• Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
• Een goede informele werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 maart je c.v. en motivatie naar liesbet.monbaillieu@terhillsresort.be

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Dilsen-Stokkem
Provincie: Limburg (België)
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Terhills Resort

Niet alleen de functie van redder/badmeester, maar ook jouw werkomgeving is uniek. Met ruime cottages aan het water, midden in een unieke natuurrijke omgeving met een prachtig uitzicht vanaf een eigen terras. Het resort ligt vlak naast hét nationale park Hoge Kempen in België: eindeloos wandelen en fietsen tussen 5.700 hectare water, heuvels, heidevelden en zandvlakten. Er is veel te doen op loopafstand van het resort: winkelen bij Maasmechelen Village, actie op de waterskipistes van Terhills Cablepark of totale ontspanning in de spa en wellness Elaisa.

Voor meer informatie www.terhillsresort.be.