Swim in Balance zoekt Zwemonderwijzer

Je geeft les bij Swim in Balance, een zwemschool voor volwassenen die ofwel een betere crawl / vlinderslag / schoolslag techniek willen leren ofwel watervrees hebben. Zowel groepslessen en workshops als privé lessen.

Onze methode is gebaseerd op Alexander Techniek (een bewegingsleer) en daardoor extra gezond voor nek/rug/schouders. Onze leraren krijgen tijdens de interne opleiding ook uitgebreid les in de principes van de Alexander Techniek en het is noodzakelijk dat je daar een sterke interesse in hebt. Misschien ben je overdag al arts of fysiotherapeut, of doe je bijv de ALO, en is dit een interessante aanvulling op je andere werk.

Er is plaats in Amsterdam en / of Utrecht en we willen ook uitbreiden in bijv. Leiden en Den Haag. Als je daar woont kunnen we een extra locatie starten. Onze methode is specifiek gericht op lange afstand zwemmen (binnen en open water), niet zozeer op de sprint.

Interne opleiding van 3 maanden die je in een jaar lesgeven terugverdient. Een pré als je al ‘gewone’ zweminstructeur bent, maar dit hoeft niet. Een EHBO diploma is verplicht.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 augustus je c.v. en motivatie naar info@swiminbalance.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Diverse locaties
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 08-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Swim in Balance

Zwemschool voor volwassenen, met eigen methode gebaseerd op Alexander Techniek. Dit zorgt voor een efficiënte en licht zwemslag die lang vol te houden is, ideaal voor lange afstand zwemmen en bijvoorbeeld Triatlons. Ook geven we Water Confidence cursussen voor volwassenen die nooit hebben leren zwemmen of watervrees hebben.

Voor meer informatie www.swiminbalance.nl.

Hellebrekers