Stichting De Trits (Baarn) zoekt zweminstructeur

Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een organisatie die een maatschappelijke functie vervult? En zoek je een gevarieerde baan als zwemonderwijzer? Zo ja, dan ben jij onze zweminstructeur.

Functie
Je begeleidt onze bezoekers bij diverse zwemactiviteiten waaronder zwemlessen, aqualessen, baby en peuter zwemmen en bewegingslessen voor ouderen. Je verricht diverse werkzaamheden die met zwemlessen verband houden zoals lessen voorbereiden, schoonmaak en bijhouden van de voortgang. Daarnaast houd je toezicht tijdens onze recreatieve openingstijden en zorg je voor een gastgerichte, veilige en schone zwembadomgeving zodat alle bezoekers een plezierig en veilig verblijf hebben in Sportcentrum de Trits.

Profiel
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en bent in het bezit van het diploma Zwemonderwijzer óf MBO-sb (CIOS) met aantekening zwemmen. Met jouw ruime ervaring als zweminstructeur zorg jij dat kinderen volgens de regels en richtlijnen van het zwem ABC afzwemmen. Je hebt een flexibele en positieve houding en ook inzetbaar in de avonduren en het weekend.
Verder ben je klantgericht, representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden Voor deze functie is Verklaring Omtrent Gedrag noodzakelijk, dit geldt eveneens voor EHBO en BHV.

Organisatie
Stichting De Trits beheert voor de gemeente Baarn het Sportcentrum de Trits. Dit multifunctionele sportcentrum bestaat uit een zwembad, een sporthal, een fitness accommodatie en een brasserie. Wij hebben de kernwaarden laagdrempelig, kwaliteit, veilig en innovatief hoog in het vaandel staan.
Er werken 25 medewerkers in vaste dienst verspreid over diverse afdelingen met daarnaast oproepkrachten en ZZP-ers. Sportcentrum de Trits is een groeiende organisatie met de uitdaging om deze groei in goede banen te leiden en vast te houden.

Aanbod
Een uitdagende en brede functie binnen een organisatie van betekenis die volop in beweging is. De functie is ingeschaald conform cao Zwembaden. Je hebt 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek. Stichting De Trits heeft een opleidingsplan en biedt daarbij mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en ontplooiing.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 6 september je c.v. en motivatie naar beavanbruggen@detrits.nl

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Bea van Bruggen op 035-5418348

Locatie: Baarn
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad Onder Ons De Krim

Stichting De Trits beheert voor de gemeente Baarn het Sportcentrum de Trits. Dit multifunctionele sportcentrum bestaat uit een zwembad, een sporthal, een fitness accommodatie en een brasserie. Wij hebben de kernwaarden laagdrempelig, kwaliteit, veilig en innovatief hoog in het vaandel staan. Er werken 25 medewerkers in vaste dienst verspreid over diverse afdelingen met daarnaast oproepkrachten en ZZP-ers. Sportcentrum de Trits is een groeiende organisatie met de uitdaging om deze groei in goede banen te leiden en vast te houden.

Voor meer informatie www.detrits.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.