Stichting De Trits (Baarn) zoekt Teamleider Zwembad

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het zwembadteam en kunnen jouw collega’s elke dag weer met plezier werken. Je bent als Teamleider Zwembad een voorbeeldfiguur voor jouw collega’s en draait mee op de werkvloer. Je hebt oog voor de individuele behoeften en drijfveren van zijn medewerkers maar ook voor de teambehoeften. Je weet een veilige omgeving te creëren waarbij de communicatie open is en waarbij feedback constructief kan worden gegeven. Hierdoor vormen jullie samen een team dat oog heeft voor veiligheid, hygiëne en gastgerichtheid.

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Met jouw ruime ervaring als zweminstructeur en teamleider zorg jij dat kinderen volgens de regels en richtlijnen van het zwem ABC afzwemmen. Naast het geven van lessen en het toezicht houden, stuur jij als teamleider je collega’s aan. Je kunt moeiteloos balanceren tussen lange termijnvisie en de dagelijkse operatie. Coachend leiderschap en medewerkers op een positieve wijze in hun kracht zetten is jou op het lijf geschreven. Ook herken je jezelf in de volgende omschrijving: proactief, resultaatgericht, overtuigingskracht, humor, relativeringsvermogen, organisatiesensitief en kwaliteitsgericht.

Met jouw inzet en aanwezigheid draag je bij aan het werkplezier van het team. Duidelijke communicatie richting gasten en collega’s is belangrijk in deze functie.

Voor deze functie is Verklaring Omtrent Gedrag noodzakelijk, dit geldt eveneens voor EHBO en BHV.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 21 juni je c.v. en motivatie naar martindijkman@detrits.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Baarn
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Stichting De Trits

De Trits is een sportcomplex waar recreatie in de breedste zin van het woord hoog in het vaandel staat. Dagelijks werken wij aan manieren om onze gasten op zo gevarieerd mogelijke wijze te voorzien in hun wensen. Momenteel hebben wij een grote fitnessafdeling, een mooi zwembad, een kidscorner, een outdoor faciliteit en fantastische sporthal. Al deze zaken proberen wij in een unieke mix aan te bieden aan onze klant. Jij werkt in een team van ongeveer 70 collega’s van verschillende afdelingen. Wij zorgen voor veiligheid van de gast, durven nieuwe ideeën aan te dragen en zijn continu op zoek naar interactie met onze gasten. Dit vinden wij de manier om ervoor te zorgen dat onze gasten een positieve ervaring hebben.

Voor meer informatie www.detrits.nl.