Stichting De Beemd (Lochem) zoekt Allround zwembadmedewerker

Voor 36 tot 38 uur in de week zijn wij opzoek naar een zwembadmedewerker die zwemlessen, aquasportlessen kan verzorgen en toezicht kan houden tijdens de uren dat wij geopend zijn. Ook als je minder uur beschikbaar bent staan we open voor jouw sollicitatie. Je beschikt over een diploma zelfstandig zweminstructeur (bijvoorbeeld zwemonderwijzer of CIOS met de aantekening zwemmen). Je hebt een ondernemende houding, beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Veiligheid voor onze gasten heeft de eerste prioriteit. Je bent flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als in het weekend, overdag als ’s avonds. Uiteraard worden de diensten ingepland in overleg met jou. Schoonmaken is een essentieel onderdeel van het werk dat verricht moet worden.

Wat bieden wij?
Stichting De Beemd biedt een afwisselende functie aan in een gemotiveerd en professioneel team. Wij volgen de cao Zwembaden. Het kunnen overhandigen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste om in dienst te komen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 15 maart je c.v. en motivatie naar jorrit@zwembaddebeemd.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Lochem
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Stichting De Beemd

Zwem- en sportcentrum De Beemd in Lochem biedt een breed scala aan sportactiviteiten. Stichting De Beemd exploiteert aan de Zutphenseweg 110 een binnenzwembad, een sporthal en gymnastiekzaal. Zwemmen, sport en bewegen staan centraal in al onze bedrijfsactiviteiten. Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 gasten uit Lochem en omstreken. Met een vriendelijke, professionele en persoonlijke benadering zijn wij onze gasten optimaal van dienst.

Voor meer informatie www.zwembaddebeemd.nl.