SRO zoekt Zweminstructeur Haarlemse zwembaden

Wil jij jong en oud leren zwemmen? Heb je een aanstekelijk enthousiasme? En breng jij mensen letterlijk in beweging? Dan is SRO op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Als zweminstructeur is het jouw verantwoordelijkheid om onze bezoekers een superleuke tijd in onze zwembaden te geven. Je geeft ABC zwemles aan jong en oud en daarnaast kun je ook diverse doelgroeplessen geven, waaronder Meer bewegen voor Ouderen of Aquafit. Natuurlijk staan leren en het plezier in zwemmen centraal. Als zweminstructeur heb je een afwisselende rol waarbij je ook toezicht houdt tijdens het recreatief zwemmen om de veiligheid te garanderen. Kortom een veelzijdige functie! 

Haarlem heeft twee zwembaden, waarvan de teams samenwerken. In overleg met jou kijken we of jij vooral in de Planeet of het Boerhaavebad aan het werk gaat.

Wat bieden wij jou?

Naast een verantwoordelijke functie als zweminstructeur bieden wij jou graag:

 • Een contract voor de uren die bij jou passen
 • Salaris afhankelijk van ervaring schaal 4 CAO Vermo, maximaal €2.845 o.b.v. 36 uur
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • EHBO en BHV training, wanneer je deze nog niet hebt
 • De mogelijkheid om nieuwe doelgroepcursussen te volgen, zodat je de lessen kunt geven die jij leuk vindt
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij ABP, waarvan de werkgever 70% bijdraagt
 • Korting op zwemles, banen- en recreatief zwemmen in alle zwembaden van SRO
 • Een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse andere verzekeringen
 • Een hecht team professionele en ontzettend leuke collega’s. En heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Wat neem jij mee?

Jij bent een zweminstructeur met water in je aderen en weet jouw passie voor water over te brengen op de bezoekers. Daarnaast herken jij jezelf ook in het volgende:

 • Je beschikt over een diploma Zwem ABC of gelijkwaardig en geeft lessen volgens de Zwem-ABC-methode. Ook als je nog geen diploma hebt, maar wel wilt halen, nodigen wij je uit te reageren!
 • Je hebt één of meer certifcaten voor doelgroeplessen of je bent bereid de cursussen te volgen
 • Je bent zeer servicegericht en klantvriendelijk. In dit lokale bad ken je al snel je vast bezoekers
 • Je bent flexibel inzetbaar en ook bereid om wanneer nodig ook in de avond en het weekend te werken

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

SRO

SRO is een betrokken organisatie met een maatschappelijke missie. Wij helpen gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en maatschappelijk vastgoed. Onze pijlers: beheer & onderhoud van maatschappelijk vastgoed, exploitatie van sportaccommodaties en sportstimulering voor jong en oud. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingsrelaties met gemeenten, kennen wij de markt en het speelveld als geen ander. Maar het zijn vooral de gebruikers die het hart vormen van elke accommodatie: de maatschappelijke functie van vastgoed valt of staat met het gebruik ervan. Een bloeiende sportvereniging of onderwijsinstelling, een actief bezocht cultuurgebouw, een drukbezocht zwembad. Zo hebben zoveel mogelijk inwoners baat bij maatschappelijk vastgoed. “De klanten van onze klanten zijn onze echte klanten.”

En deze missie en sfeer vind je ook als collega bij SRO. Een organisatie met hechte teams, maatschappelijk belang, een sterk klantgerichte visie en thema’s zoals duurzaamheid, innovatie en een betere leefwereld. Een sociale werkgever met serieuze aandacht voor de mens en maatschappij waarin jij leeft! Doe je met ons mee?

Kijk voor meer informatie op werkenbij.sro.nl


advertentie

XS2 voor Zwembaden