SRO (Haarlem) zoekt Zweminstructeur

Zet jij jouw zwemervaring in om van onze zwembadgasten echte waterratten te maken? De Haarlemse zwembaden (Boerhaavebad en de Planeet) kunnen jouw watertalent zeker gebruiken! Kom bij ons werken als Zweminstructeur

Aan de slag als zweminstructeur
Het is jouw taak als instructeur om onze zwembadgasten te leren zwemmen. Hoe je dat doet? Je geeft zwemles aan kinderen en volwassen, zodat zij uiteindelijk afzwemmen en hun zwemdiploma’s in ontvangst mogen nemen. Uiteraard staat plezier in zwemmen hierbij voorop! Een mooie rol waarbij je zorgt dat onze gasten elke week nieuwe zwemvaardigheden leren en stralend in ons zwembad vertoeven.

Hier houd jij je o.a. mee bezig:

  • diverse wateractiviteiten organiseren en begeleiden;
  • gerichte ondersteuning bieden aan verschillende doelgroepen en individuen;
  • toezicht houden tijdens het recreatief zwemmen om de veiligheid te garanderen.

Een goede sfeer, een klantvriendelijke houding en een flinke dosis enthousiasme: ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw gasten na het zwemmen voldaan naar huis gaan!

Ben jij het talent dat dit voor elkaar krijgt?
Je bent servicegericht en kan jezelf goed inleven in onze bezoekers. Met jouw ervaring en positieve houding maak je bezoekers al snel razend enthousiast voor het water. En die passie voor water zit diepgeworteld. Niets maakt je vrolijker dan het geven van zwemlessen. Geen water is jou immers te diep!

Onze ideale instructeur:

  • beschikt over een diploma voor zelfstandig zwembadinstructeur*;
  • heeft BHV- en EHBO-cursussen succesvol afgerond of is bereid deze via SRO te volgen;
  • kan verschillende doelgroep activiteiten geven
  • is flexibel inzetbaar voor roosterdiensten (overdag, ’s avonds & in het weekend).

*Ben je niet gecertificeerd als zweminstructeur? Laat dat je niet tegenhouden: wij helpen ambitieuze mensen graag met het behalen van hun diploma via ons!

Werken bij SRO
Onze successen behalen we niet alleen; dat doen we samen met meer dan 400 medewerkers. Wat dat voor jou betekent? Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving, op basis van een oproepcontract. De cao Vermo is bepalend voor de hoogte van je salaris. We investeren continu in je ontwikkeling met interne opleidingen waardoor je kan blijven leren.

Voel jij je als een vis in het water?
Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar hrm@sro.nl. Wij horen graag jouw ideeën om onze zwemgasten in beweging te krijgen.
Graag nog wat extra informatie over deze vacature? Onze HRM-afdeling staat je graag te woord: bel 033 – 422 5138.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 maart je c.v. en motivatie naar sro@hrm.nl

Vragen?
Graag nog wat extra informatie over deze vacature? Onze HRM-afdeling staat je graag te woord: bel 033 – 422 5138.

Locatie: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Oproepbasis
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

SRO

SRO beheert, onderhoudt en verhuurt zwembaden, sportlocaties en maatschappelijk vastgoed. Daarnaast verzorgt SRO ook de dienstverlening eromheen. Zo zijn de kassa’s bemenst, draait de horeca en zijn er diverse activiteiten in de zwembaden. SRO verzorgt vrijetijdsbesteding voor de meest uiteenlopende doelgroepen zodat iedereen zonder belemmeringen kan genieten, recreëren of sporten.

Voor meer informatie www.sro.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
RBI Corrosion