SRO (Haarlem) zoekt Bedrijfsleider Zwembaden Kennemerland

De functie

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het totale dienstverleningspakket en de prestatie van de zwembaden binnen SRO Kennemerland. In deze functie ben je het boegbeeld van zwembad de Planeet, het Boerhaavebad en de Houtvaart. Je weet hoe belangrijk de beleving van de klant is. Met jouw passie en je coachend vermogen haal je het beste uit je team en beleeft de klant elke dag de kwaliteit die zij verwachten van dé zwembaden van Haarlem. Jij weet wie intern en extern jouw sparringparters zijn en kent hun behoeftes. Je zoekt de samenwerking met verenigingen, instellingen en (maatschappelijke) organisaties waardoor jij een belangrijke toegevoegde waarde kunt leveren voor zowel het financiële als het maatschappelijke resultaat. Als boegbeeld van de zwembaden geef jij uitvoering aan de afspraken die met de opdrachtgever zijn gemaakt en zijn vastgelegd in het jaarplan en de begroting. Met ondernemen en innoveren zorg jij voor aantrekkelijke zwembaden met blije gasten!

Dit ben je

  • Je hebt HBO werk – en denkniveau, dit blijkt uit een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Leisure Management, retail of soortgelijk
  • Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring bij voorkeur in de exploitatie en bent in staat om je team enthousiast te motiveren
  • Je kunt behoeften van klant, gemeente en sociale partners inventariseren en omzetten in concrete acties
  • Je kunt op zowel tactisch als operationeel niveau communiceren en voelt je als een vis in het water in een organisatie waar (politieke) doelstellingen en dagelijkse werkzaamheden elkaar raken
  • Naast klantgericht en resultaatgericht ben je zichtbaar, zowel intern als extern, en ben je een overtuigende persoonlijkheid
  • Je bent ondernemend ingesteld en je wordt enthousiast van het de gasten naar de zin te maken
  • Je hebt affiniteit met zwemmen en/of zwembaden en volgt met plezier de maatschappelijke ontwikkelingen op sport- en zwemgebied.

Dit bieden wij
Binnen SRO is er ruimte voor jouw ambities. We faciliteren je maximaal om de zwembaden verder te ontwikkelen. Jouw creativiteit en ondernemerschap omarmen we en stimuleren we. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij ook belangrijk. Zo zijn er talloze regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Lerend werken noemen we dat. Binnen deze uitdagende functie opereer je in een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. SRO ontzorgt en faciliteert je daarbij op onder andere Finance, HR, ICT en rapportages. Je werkt nauw samen met de manager Sport en Vastgoed, waarmee je afstemming zoekt over het jaarplan, initiatieven en externe samenwerkingen. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Vermo, salarisschaal 9. Het betreft een contract voor 32 – 36 uur per week, in eerste instantie voor een jaar, met kans op verlenging.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 2 juni je c.v. en motivatie naar hrm@sro.nl

Vragen?
Tijdens kantooruren kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer 03304225154 of per e-mail: hrm@sro.nl.

Locatie: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

SRO

SRO draagt zorg voor gemeentelijk vastgoed. We beheren, onderhouden en exploiteren vastgoed en geven invulling aan maatschappelijke opdrachten en gemeentelijke wensen op het gebied van activiteiten en evenementen. Door onze diepgewortelde kennis op vele terreinen, breed gedragen ervaring en een sterk team van professionals vormt SRO de ideale full service-partner van gemeenten.  SRO heeft daarbij altijd een centrale rol en verbindt lokale partners om tot breed gedragen resultaten te komen.

SRO neemt ook de exploitatie van gebouwen voor haar rekening. We zorgen dat kassa’s bemenst zijn, er activiteiten zijn in de zwembaden of sporthallen, de horeca draait en locaties fysiek schoon zijn. En meer! SRO draagt met sportstimulering bij aan de maatschappelijke opdracht van gemeenten en verzorgt vrijetijdsbesteding voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Dankzij SRO kan iedereen zonder belemmeringen genieten, recreëren of sporten.

Voor meer informatie www.sro.nl/werken-bij.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Pomaz