SRO (Amersfoort) zoekt Zweminstructeur Flexpool

Ben jij een zweminstructeur die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! SRO zoekt namelijk een Zweminstructeur Flexpool

Wat ga je doen?
Jij gaat aan de slag als flexibel inzetbare zweminstructeur. Hierbij heb je geen vaste werkplek maar ben je actief binnen meerdere zwembaden en word je ingezet wanneer er een collega tijdelijk uitvalt, in de vakanties of wanneer er om een andere rede behoefte is aan bezetting. Ook wanneer er nieuwe projecten of ideeën gerealiseerd gaan worden ben jij enthousiast en beschikbaar.

Dankzij de flexibele functie is er veel afwisseling tussen lesgeven, toezicht houden, het begeleiden van doelgroepen maar ook het toezicht en in de horeca ben jij inzetbaar. Door het werken in de verschillende zwembaden doe je veel ervaring op in een korte tijd. Je zult rond de 30 uur per week ingezet worden in deze verschillende activiteiten.

Wie ben jij?
Wij zoeken een enthousiaste zweminstructeur die makkelijk schakelt tussen verschillende activiteiten. Je hebt een passie voor zwemles en je bent iemand die zich makkelijk aanpast aan een nieuwe situatie. Je bent bereid om een nieuwe uitdaging aan te gaan, waarin jij zelf ook een belangrijke mening hebt omdat het een pilot is.

Jij bent:

  • Zweminstructeur niveau 3 (zwem-ABC, doelgroepen en aanvullende taken)
  • Een generalist bevoegd voor (bijna) alle doelgroepen (o.a. MBVO, ouder en kind, Aquasport)
  • Je bent in bezit van het rijbewijs B en je bent in het bezit van eigen vervoer
  • Minimaal 30 uur beschikbaar
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je schakelt snel tussen verschillende omgevingen

Wat bieden wij je?
Een uitdagende baan waarin ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Daarnaast een salaris conform de CAO zwembaden schaal 6, met een reiskostenvergoeding. Het betreft een contract voor 30 uur waarbij je werkzaam zult zijn in Amersfoort en omliggende plaatsen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 maart je c.v. en motivatie naar hrm@sro.nl

Vragen?
Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je altijd contact opnemen met 033-4225138.

Locatie: Amersfoort e.o.
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

SRO

SRO beheert, onderhoudt en verhuurt zwembaden, sportlocaties en maatschappelijk vastgoed. Daarnaast verzorgt SRO ook de dienstverlening eromheen. Zo zijn de kassa’s bemenst, draait de horeca en zijn er diverse activiteiten in de zwembaden. SRO verzorgt vrijetijdsbesteding voor de meest uiteenlopende doelgroepen zodat iedereen zonder belemmeringen kan genieten, recreëren of sporten.

Voor meer informatie www.sro.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
RBI Corrosion