Spurd (Purmerend) zoekt Coördinator Techniek, Beheer en Onderhoud

Zorg jij voor de techniek, beheer en onderhoud van onze sportaccommodaties?

Jij geeft (functioneel) leiding aan de medewerkers die werkzaam zijn bij de technische dienst in het Leeghwaterbad en de binnensportaccommodaties. Zo ben jij aanspreekpunt en stuurt de dagelijkse en planmatige onderhoudswerkzaamheden aan voor onze accommodaties waarbij je de financiële verantwoordelijkheid hebt voor het onderhoudsbudget. Je hebt oog voor het gebruik van de betreffende accommodaties én de behoeften hierin van de gebruikers. Je actualiseert en voert regie over het meerjarenonderhoudsplan. Hierbij bereid je onder de andere de werkzaamheden voor die door de medewerkers én/of door derden worden uitgevoerd, doet voorstellen voor gunning en bent verantwoordelijk voor de uitvoering. De verduurzaming van onze accommodaties is hierbij een belangrijke pijler.

Bij het dagelijks leidinggeven heb je oog voor de veiligheid en de kwaliteit waarbij we voldoen aan de wettelijke eisen. Je draagt (mede) zorg voor het up-to-date houden van de technische plannen waaronder die van legionella, NEN en arbo. Naast het beheer en onderhoud van onze accommodaties beheer en bevorder je de (duurzame) mobiliteit zoals het wagenpark, elektrische fietsen etc.

Bij alle werkzaamheden die je doet hou je de visie van Spurd voor ogen: ‘het bijdragen aan het welzijn van mensen door hen te activeren tot sport, bewegen en een gezonde leefstijl’. Ook TBO levert een belangrijke bijdrage aan deze visie. Deze visie weet je over te brengen aan de medewerkers en je weet de medewerkers te inspireren en enthousiasmeren en waar nodig te coachen. Tot slot werk je als coördinator TBO ook nauw samen met de andere teams binnen Spurd als het gaat om bijvoorbeeld de voorbereiding en uitvoering van de evenementen.

* Binnen Spurd zijn we de organisatie- inrichting en functiehuis aan het herzien. Het kan zijn dat bepaalde taken binnen de functie van coördinator TBO anders belegd gaan worden. Ook is de functiebenaming niet in beton gegoten.

Jij…

  • hebt minimaal een MBO(+) diploma in een technische richting;
  • hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie en als pré in een soortgelijke omgeving;
  • hebt ruime ervaring met gebouwbeheersystemen en meerjarenonderhoudsplannen;
  • hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • bent bereid storingsdiensten te draaien waarbij je (incidenteel) ook op onregelmatige tijden (avonden, weekenden en nachten) opgeroepen kan worden

Wij…

  • bieden een afwisselende functie in een dynamische en sportieve omgeving;
  • bieden je de ruimte om je verder te ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied;
  • hanteren de cao zwembaden;
  • bieden een goed salaris van min. € 2.888,- en max. € 3.485,- (o.b.v. 38 uur, schaal 8) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een consignatievergoeding en reiskostenvergoeding;

Ben jij onze technische coördinator die met toewijding en passie aan de slag wil voor Spurd? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 15 maart je c.v. en motivatie naar sollicitatie@spurd.nl

Vragen?
Wil je graag meer weten over de functie of heb je vragen over de procedure? Dan kun je contact opnemen met Eric Mantje, op telefoonnummer 06 – 38 74 88 05.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Purmerend
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

Spurd

We geloven dat een actieve en gezonde leefstijl bijdraagt aan de vitaliteit en het geluk van mensen. Een samenleving waarin iedereen mee doet door sport en bewegen motiveert en inspireert ons. Zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en aanzetten tot een gezonde leefstijl. Dat is waar Spurd zich voor inzet. We stimuleren een beweegvriendelijke omgeving. Dat zorgt voor een plezierige stad om in te wonen en te recreëren. We geloven dat een actieve en gezonde leefstijl bijdraagt aan de vitaliteit en het geluk van mensen. Een samenleving waarin iedereen mee doet motiveert en inspireert ons.

Voor meer informatie www.spurd.nl.
RBI Corrosion