Spurd / Leeghwaterbad (Purmerend) zoekt Allround Zweminstructeur

Het zwemdiploma behalen is en blijft belangrijk. Als (gediplomeerd) zweminstructeur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van zwemlessen. Je leert kinderen (en volwassenen) op een verantwoorde en leuke manier de vaardigheden van het Zwem-ABC aan. Met jou enthousiasme en drive geef je de zwemlessen met het doel dat iedereen de zwemlessen geweldig vindt en uitkijkt naar de volgende zwemles! Je enthousiasmeert en motiveert en rapporteert (aan de ouders) over de voortgang. Als de kinderen er klaar voor zijn begeleid en organiseer jij samen met jouw collega’s het afzwemmen. Zo bezorg jij de kinderen een fantastische dag waar ze voor altijd vol trots op terugblikken!

Naast het geven van zwemlessen houd je toezicht tijdens het recreatief zwemmen om de veiligheid van alle bezoekers te garanderen. Je signaleert tijdig risicovolle situaties en handelt hiernaar. Mocht het nodig zijn dan kan jij snel optreden in geval van calamiteiten en kan jij eerste hulp verlenen. Ook lever jij een bijdrage aan een schone zwemomgeving.

Afhankelijk van jouw ervaring organiseer en geef je ook professionele bewegingsactiviteiten aan verschillende doelgroepen gericht op het bijdragen aan een gezonde leefstijl en natuurlijk plezier in het water.

Heb je nog geen ervaring in het geven van professionele bewegingsactiviteiten (naast het geven van zwemlessen)? Heb je wel de drive en het enthousiasme om je verder te ontwikkelen naar een echte allrounder? Wij bieden je de mogelijkheid om je hierin te ontwikkelen!

Jij…

 • bent een enthousiaste, gediplomeerde (Zwem-ABC) zweminstructeur;
 • hebt een enorme passie voor het vak en de drive en enthousiasme om dit over te brengen aan de leerlingen en bezoekers en op een heldere manier instructies te geven;
 • bent ook opgeleid tot ZRZ Lifequard;
 • bent flexibel beschikbaar: ook het werken in avonden, in het weekend en/of in vakanties is part of the job;
 • beschikt over een hands-on-mentaliteit;
 • hebt AED/reanimatie/EHBO in the pocket of bent bereid dit te behalen;
 • Ervaring met het organiseren en geven van bewegingsactiviteiten aan verschillende doelgroepen is een pré.

Wij…

 • bieden een veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische en sportieve omgeving;
 • bieden je de ruimte om je verder te ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied;
 • hanteren de cao zwembaden;
 • bieden een goed salaris van min. € 1963,- en max. € 2591,- (o.b.v. 38 uur, schaal 4 of 5), inschaling is afhankelijk van jouw ervaring;
 • Daarnaast bieden we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 28 november je c.v. en motivatie naar sollicitatie@spurd.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Purmerend
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

Spurd / Leeghwaterbad

Wij geloven dat een actieve en gezonde leefstijl bijdraagt aan de vitaliteit en het geluk van mensen. Een samenleving waarin iedereen meedoet door sport en bewegen motiveert en inspireert ons. Zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en aanzetten tot een gezonde leefstijl. Dat is waar Spurd zich voor inzet. Een onderdeel van Spurd is het Leeghwaterbad. In een werkelijk prachtig gebouw mogen wij jaarlijks 450.000 bezoekers verwelkomen. Wekelijks hebben we 1.700 zwemleskinderen en daarnaast organiseren wij tal van doelgroepactiviteiten als FloatFitt HITT, FloatFit Balance, AquaRobic, Aquajoggen, Aangepast Zwemmen en tal van andere activiteiten.

Voor meer informatie www.leeghwaterbad.nl.

Splash Software