Sportstichting Zuidplas (Nieuwerkerk aan den IJssel) zoekt Teamleider Zwemzaken

Als Teamleider Zwemzaken ben jij verantwoordelijk voor het optimaal aansturen van alle zwemactiviteiten in het Polderbad in Nieuwerkerk a/d IJssel en zwembad Zuidplas in Moordrecht. Het verbeteren van ons zwemaanbod en dienstverlening aan onze gasten staat hierbij centraal.

De functie
Als Teamleider Zwemzaken ben je een belangrijke schakel tussen de gasten die de zwembaden bezoeken en de medewerkers die in het zwembad werkzaam zijn. Jouw enthousiasme en vakinhoudelijke kennis zorgt voor een optimale klanttevredenheid, waarbij je altijd kritisch blijft om binnen de gestelde budgetten te opereren. Daarnaast ben jij als Teamleider Zwemzaken onderdeel van het managementteam.

Je bent een voorbeeldfunctie voor de zwembad medewerkers en zorgt ervoor dat de juiste kennis aanwezig is of wordt overgedragen. Je bent nadrukkelijk aanwezig op de werkvloer, waar je het aanspreekpunt bent. Ook kijk je samen met je team waar kansen liggen in het zwemaanbod, zodat Sportstichting Zuidplas inspeelt op de behoefte van de inwoners binnen de gemeente.

Jouw profiel
Je hebt ruime ervaring binnen de zwembranche, waarbij leidinggevende ervaring een absolute pré is. Je beschikt over minimaal een MBO+ werk- en denkniveau.
Je bent resultaatgericht en weet hoe je de gewenste resultaten kunt behalen door een goede planning te maken en doelen vooraf te formuleren.

Je kunt goed werken met MS Word en Excel. Je bent commercieel, gastgericht en streeft er altijd naar om onze gasten met een lach naar huis te laten gaan. Daarnaast ben je besluitvaardig en ga je doortastend te werk, waarbij je je team, collega’s en gasten nooit uit het oog verliest! Jij bent kortom iemand met een sterke persoonlijkheid die zich bovendien in woord en schrift goed kan uitdrukken.

Ons aanbod
De Teamleider Zwemzaken functie voor de zwembaden in Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht is gewaardeerd in schaal 8 van de zwembad cao. Het startsalaris bedraagt tussen € 2885 – € 3160.

Hoe brengen wij jou verder in beweging?

  • Een leuke werkplek met afwisselende werkzaamheden
  • Salaris conform CAO Zwembaden;
  • Interne opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks een sportieve personeelsactiviteit met alle personeelsleden

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 januari je c.v. en motivatie naar c.trumpi@sportstichtingzuidplas.nl

Vragen?
Voor vragen kan je contact opnemen met Carlo Trumpi, directeur Sportstichting Zuidplas, via 06-28360289.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Nieuwerkerk aan den IJssel
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.500,00 – € 3.500,00

Sportstichting Zuidplas

Sportstichting Zuidplas is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van binnensportaccommodaties en zwembaden in de gemeente Zuidplas. Wij beheren twee zwembaden, drie sporthallen en zes gymzalen. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het stimuleren van sport en bewegen binnen de gemeente.

Voor meer informatie www.sportstichtingzuidplas.nl.
E.B.T.C.