SportPlaza Mercator (Amsterdam) zoekt Zwemonderwijzer

Functie
Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en mogelijk doelgroep activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan is dit echt iets voor jou!

Je profiel
Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 2 richting allround zwemonderwijzer: eenheid 1, 2 en 3. Daarnaast ben je in het bezit van een EHBO- of MFA-diploma. Je voelt een passie voor het geven van zwemles en haalt veel voldoening uit het klantcontact met kinderen en hun ouders. Je neemt verantwoordelijkheid en treedt daadkrachtig op bij ongewenste situaties. Je bent communicatief sterk, gastvrij en klantgericht. Jij weet de verschillende bezoekers tevreden te stellen, te enthousiasmeren en te motiveren. Werken in de weekenden en avonduren is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
SportPlaza Mercator is een leuk bedrijf om voor te werken, bij ons hangt een informele sfeer en het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief wordt (zeer) op prijs gesteld. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is en waar je jezelf kunt zijn. Wij bieden een salaris conform de Cao Zwembaden schaal 4 en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 15 oktober je c.v. en motivatie naar m.valk@sportfondsen.nl

Een Verklaring Omtrent het Gedrag(VOG), referentiecheck en een zwemtest maken deel uit van onze selectieprocedure.

Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

SportPlaza Mercator

SportPlaza Mercator is een multifunctioneel sportcentrum met een 25-meter wedstrijdbad, een doelgroepen- en instructiebad, een peuterbad, een therapeutisch zwembad, een grote fitness, een groepslessenzaal, een sauna en een Turks stoombad. Ook hebben wij een prachtig buitenterrein met een 50-meter wedstrijdbad en een groot speelbad.

SportPlaza Mercator is een begrip in Amsterdam-West als het gaat om zwemmen en leren zwemmen. Wij ontvangen jaarlijks ongeveer 275.000 bezoekers in onze accommodatie.

Voor meer informatie www.sportplazamercator.nl.
Beroepsopleiding Medewerker Technische Dienst